8 obiceiuri malefice care îți deturnează dezvoltarea, precum și să -ți smulgă motivația

„Nu lăsați pe nimeni să vă spună care este potențialul dvs. final. Doar nu știi. Trebuie să mergeți mai departe, precum și să vă testați, precum și să vă puneți în ziua centrului de fitness, precum și în zi. ” ~ Hugo Riverait este un mit de culturism care doar persoanele supradotate genetic pot stabili fizicuri musculare.

De fapt, dovezi anecdotice arată că majoritatea persoanelor „medii” care respectă elementele de bază ale nutriției, precum și antrenamentul pot învinge percepțiile genetice.

Asta înseamnă că, chiar dacă nu sunteți talentat genetic decât majoritatea oamenilor, mai aveți potențialul de a stabili un fizic muscular uimitor.

Atunci de ce sunt atât de puțini oameni extrem de reușite?

Deoarece stabilesc obiceiuri slabe care limitează sau strică dezvoltarea constantă în sală. Dacă sunteți dispus să lucrați la ea, puteți determina aceste obiceiuri slabe, precum și să lucrați pentru a scăpa de ele. Pentru tot ce știi. Doar unul dintre aceste obiceiuri slabe ar putea fi singurul lucru care te reține în activitatea de progres a unui deceniu.

Iată opt dintre cele mai grave obiceiuri sărace extrem de slabe care s -ar putea să te țină înapoi zilnic în căutarea unui corp mult mai bun:

1. Producerea simultană și evaluarea

Gândiți -vă la această frază pe care am verificat -o la CopyBlogger.com … „Nu puteți conduce un vehicul în primul echipament, precum și invers în același timp.” În mod similar, nu ar trebui să încercați să respectați un program, precum și să îl modificați pe măsură ce mergeți. Rulați pericolul de a vă dezbrăca angrenajele mentale, precum și de a ajunge să fiți frustrați excesiv.

De câte ori ați respectat un program pentru a vă uita la notele dvs., precum și ați realizat că nu ați respectat -o cu adevărat. L -ai folosit un ghid, oricum ai făcut -o în timp ce ai mers?

Crearea unui program:

* Integrați concepte noi * Aduceți modificări care nu sunt în prezentul program * luați concepte esențiale, precum și adăugați la ele în moduri unice

Evaluarea unui program:

* Analizarea, precum și judecarea * alegerea conceptelor separate, precum și sortarea lor în grămezi de mare, precum și de rău, utile, precum și inutile

Aproape orice tip de program va funcționa pentru oricine, de cele mai multe ori. Cu toate acestea, nu toate programele vor funcționa optim pentru o persoană oferită într -o situație specifică. Aici intră în joc evaluarea.

Majoritatea oamenilor produc la fel de curând la fel de bine, precum și des, precum și, prin urmare, evaluează mai puțin. La fel de frecvent, îi prind pe oameni care îmi spun că o rutină nu a funcționat pentru ei. Când arunc o privire asupra programului, precum și să -i întreb dacă au respectat -o, de multe ori vor recunoaște că îl vor modifica, deoarece nu au considerat că va funcționa oricum. Poate că combinația de ghemuțe, precum și morți în același antrenament exact în conflict cu ceea ce li s -a spus. Sau pur și simplu nu le place să facă un exercițiu, precum și să -l înlocuiască pentru unul, se simt mai confortabil. În primul rând … respectați programul, evaluați -l pe baza răspunsului corpului dvs., precum și apoi produceți pe baza experiențelor dvs.

2. Sindromul Guru

Fiecare expert în fitness fizic, inclusiv eu, vă va spune trucul pentru succes. La fel ca și ei să vă spună tuturor celorlalți, cu excepția câtorva dintre „prietenii” lor, te conduce. Este tipic în orice tip de domeniu plin de experți. Este ceea ce facem.

Sfat: ar trebui să ai încredere, oricum verificați.

Dacă aveți întrebări, puneți -le! Dacă nu pot oferi răspunsuri, întrebați -i cine poate sau sări pe această minunată web, precum și să facă un pic de școală veche, cercetarea de tip temă de casă din clasa a VI -a. Cu toate acestea, rareori ar trebui să luați cuvântul cuiva pentru asta, în special dacă nu sunteți sigur.

Ați înțeles că câțiva dintre cei mai de succes oameni din culturism au făcut ceea ce alții le -au spus că nu vor funcționa niciodată? Sunt sigur că ați auzit numele Vince Gironda. Dacă nu, tipul a fost înainte de timp, precum și majoritatea profesioniștilor i -au spus că greșește.

El a asistat o serie de culturisti au sfârșit prin a fi campioni.

Fiecare cale către succes se bazează pe elementele de bază previzibile, oricât de oarecum diferite.

3. Teama de eșec

„Eșecul este un eveniment, niciodată o persoană.” – William D. Brown

Eșecul este un pas necesar către succes. Partea cea mai proastă este că, dacă încercați în mod activ, precum și preveniți orice tip de tip de eșec în nutriția sau antrenamentul dvs., veți preveni succesul.

Doriți să vă sporiți posibilitățile de succes? Faceți mai multe greșeli! Nu reușiți să vă amintiți despre exact cum priviți centrul de fitness sau dacă sunteți la fel de slab la antrenament. Poate că nu ești un maestru al tehnicii ghemuite. Planul dvs. de dietă nu este perfect … încă. Făcând greșelile, corectarea lor în timp, vă veți spori posibilitățile de succes.

Acele puține antrenamente cu adevărat fantastice pe care le veți experimenta mai mult decât să compensați toate erorile mut pe care le faceți pentru a ajunge acolo.

4. Teama de incertitudine

Ești cineva căruia îi place lucrurile să aibă sens? Dacă da, alăturați -vă mulțimii.

Din păcate, culturismul nu este tăiat la fel de uscat. Face parte din știință, precum și parte privaExperimentarea TE. Există încă câteva idei pe care încă le -am înțeles exact exact cum este construită masa musculară.

Campion mondial de culturism, Carlos Dejesus când mi -a spus o poveste despre un culturist specific la care a fost martor. Tipul a venit la centrul de fitness, precum și și -ar antrena brațele cu oferte mari de seturi, precum și repetări. El a utilizat o greutate moderată, precum și nu a mers niciodată la fel de greu sau la fel de ușor. Când își va apăra antrenamentul, avea o pompă serioasă. Brațele lui erau extrem de bine formate, stabilite, precum și tăiate. Potrivit lui Carlos, tipul avea brațe uriașe pentru cadrul său. L -a ajutat.

De ce? Nu știu.

Ceea ce înțeleg este că dezvoltarea fantastică apare dintr -un vârtej de tulburare. Construirea masei musculare este în cel mai bun caz, haos organizat. Ar trebui să fiți confortabil cu o oarecare mizerie, precum și cu confuzia, cu toate acestea, rămâneți cu elementele fundamentale organizate. Dacă este posibil, a sfârșit să fie confortabil cu lucrurile care funcționează chiar și atunci când nu înțelegeți de ce.

Dacă tehnica dvs. funcționează cu adevărat pentru dvs. în funcție de experiența dvs., trebuie să puteți ignora comentariile despre ceea ce faceți, nu puteți lucra în mod optim sau deloc.

Un amic apropiat când mi -a spus că „nu trebuie să înțelegeți exact cum funcționează energia electrică pentru a aprinde o lumină.”

5. Lipsa de încredere

În cei 20 de ani de culturism, un anumit nivel de incertitudine completează fiecare antrenament. Duminica de sine în cantități mici este sănătoasă.

Pentru a reuși cu adevărat, trebuie să aveți încredere în capacitățile dvs. de a săpa adânc, precum și de a oferi eforturi serioase obiectivelor dvs. De multe ori m -am întrebat dacă voi putea face exercițiul cu greutățile, precum și repetări pe care le -am prezentat pentru antrenament.

Nu voi minți la fel de bine ca și afirmând că nu există nici o îndoială de sine. Cu toate acestea, sunt pozitiv în capacitățile mele de a mă împinge, precum și de a înțelege corpul meu suficient pentru a înțelege când ceva este doar o dificultate opusă doar periculos.

O mare parte din aceasta provine din experiență, cu toate acestea încrederea provine de la familiaritatea cu exercițiul, configurația, precum și exact modul în care funcționează corpul tău. În calitate de începător, aceasta este o zonă cenușie, cu câțiva ani de antrenament, veți înțelege de ce sunteți capabil, precum și locul în care se află limitările dvs.

Înțelegeți că unele idei par nebunești la început, pentru a înceta să lucrați în încercări pentru prima dată, însă acest eșec este doar o parte a descoperirii, precum și în cele din urmă, ceea ce credeți că imposibil va fi ușor. Când înțelegeți aceste concepte, sunteți bine în metoda dvs. de a ajunge să fiți mai pozitivi, precum și adaptativ în căutarea obiectivelor dvs.

În loc să împărțiți ideile de a construi masa musculară (sau de a arde grăsime) în posibila, precum și imposibil, a împărțit -o în ceea ce ați încercat, precum și în ceea ce nu ați încercat. Există un milion de căi către succes.

6. Opoziția altor oameni

Odată ce începeți să descoperiți despre fitnessul fizic, în general, precum și alegerile dvs. se extind, capacitatea dvs. de a vedea ce este posibil să crească. Din păcate, majoritatea oamenilor din jurul tău nu o vor face. Nu vă mirați atunci când vă sugerez în diferite metode pentru a vă conforma, fiți mulțumiți de cine sunteți și de a accepta situația dvs.

Nu pot să vă spun exact câte conversații am avut cu membrii apropiați ai gospodăriei care îmi spun de fiecare dată când mă văd … ”De ce mai lucrați așa? Ești destul de mare. Băieții ăștia arată atât de prost. Nu vrei cu adevărat să arăți ca ei, nu? ”

Ignoră-i. Calea către fiecare succes este pavată cu predicții de eșec. Când efectuați modificări considerabile, precum și veți face schimbări considerabile, toți cei care nu sunt pe cei care vor opri zgomotul, precum și să vă vadă ce sunteți – o forță cu care trebuie luată în calcul.

Aceasta este încă o locație în viață în care puteți face noi amici, precum și potențialul să vă distanțeze de ceilalți.

7. A fi copleșit de informații

În anii mei mai tineri, am avut o grămadă de reviste de culturism în spațiul meu, precum și cel puțin 4 cărți diferite de culturism. Informațiile erau cu siguranță, cu toate acestea, am avut o afecțiune la acea vreme numită „paralizie prin analiză”.

Acest lucru este atunci când petreci atât de mult timp crezând despre o problemă, precum și pentru a -ți umple creierul cu atâtea informații încât pierzi capacitatea de a acționa. Credeți despre asta …

Dacă informațiile sunt pentru creier care este alimentul pentru corp, atunci la fel cum puteți supraalimenta, puteți răsturna.

Fiecare persoană de succes pe care am satisfăcut -o vreodată are capacitatea de a înțelege când să înceteze colectarea informațiilor, precum și să înceapă să ia măsuri. Mulți se înscriu la filozofia „Ready – Termină – AIM”. A acționa pe un plan minunat astăzi este mult mai bun decât așteptarea unui plan perfect mâine.

8. A fi prins de limite false

Cereți unui om de știință pentru un program de formare, precum și veți obține o soluție bazată pe studii de situație, precum și pe procesul ideal ca răspuns la exerciții fizice. Cereți unui culturist pentru un program de antrenament, precum și veți primi unul care include experiență personală. Întrebați un Campion Mondial Natural Culturiv FSau un program de antrenament, precum și veți primi unul care a ajutat sportivii de clasă mondială.

Adevărul nostru se bazează pe percepțiile experienței noastre. Limitările pe care le amplasăm pe noi înșine în circumstanțe zilnice sunt auto-impuse. Acest lucru este valabil în special atunci când vine vorba de a face o dezvoltare serioasă la sală. Sunt limite false. Când te forțezi să ieși în afara zonei tale de confort, precum și să te uiți dincolo de ceea ce înțelegi, precum și să simți, atunci când ești disponibil să faci un pas peste abilitățile tale prezente.

Să fie disponibil pentru orice. Ieșiți în afara zonei dvs. de confort. Ceea ce pare imposibil astăzi poate părea surprinzător de realizabil mâine. Ați auzit vreodată că construirea masei musculare, precum și arderea grăsimilor în același timp este imposibilă?

Ai recunoscut câteva dintre aceste probleme în tine? Nu vă faceți griji. Înțelegerea a ceea ce vă reține este primul pas către ruperea unui punct de lipire.

Tu ce mai faci? Ce obișnuință mentală, de antrenament sau de nutriție a fost cea mai grea în progresul tău? Permiteți -mi să înțeleg în comentarii exact cum ați gestionat -o.

„Voi expune 19 trucuri păzite cu atenție, care vă vor face ambalarea pe masa musculară atât de repede, precum și evitând capcanele tipice, amicii tăi vor jura că faci ceva ilegal …” Inspectați site -ul meu web: Fără bodyBuildng.

Programul lui Marc David nu a făcut un program de BullBuildng de la Marc David!

————————-Despre autor:

Marc David este un pasionat de fitness fizic ingenios, precum și creatorul tehnicii „Sistemului de culturism Nobull” de pe www.NobullbodyBuilding.com. printr -o abundență de sfaturi de antrenament, antrenând mai puțin, nu mai mult! Când un piele de sine auto-confesată, „slăbiciune de 135 de kilograme”. Astăzi, Marc este un culturist de 200 de kilograme care învață nenumărați oameni să crească în greutate, să dezvolte masa musculară, precum și să reducă grăsimea corporală cu un antrenament, precum și un sistem de nutriție atât de simplu încât chiar și un începător total îl poate înțelege! Marc elimină multe „mituri de culturism”, vă spune ceea ce majoritatea oamenilor nu recunosc niciodată despre nutriție, precum și despre ceea ce activitatea de medicamente nu vor să știți. Accesați www.nobullbodyBuilding.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.