Au fost deraiate campionatele canadiene de amatori MMA?

La începutul acestui an, am subliniat de ce campionatele canadiene de amatori canadiene nu pot fi organizate în mod legal în Ontario, având în vedere lipsa legilor conforme cu proiectul de lege S-209 în provincie.

Se pare că evenimentul planificat a lovit un zid cu autoritățile locale. Alex Gasson, care operează seria de campionat de arte marțiale mixte de amatori, a scris o petiție on-line care afirmă că „departamentele de municipalități/permise refuză permise pentru arte marțiale mixte amatoare și chiar evenimente sportive combative care nu sunt gresite care citează S209. ”Deși acest lucru poate fi descurajant pentru cei implicați, nu trebuie să vină ca o surpriză, având în vedere cerințele clare prevăzute în S-209 pentru a găzdui în mod legal competițiile MMA.

Deși petiția nu afirmă în mod specific că turneul AMMACS 3 a fost anulat, pare sigur să concluzionăm că acum este în pericol, având în vedere lipsa muncii în echipă din partea autorităților provinciale. Petiția recunoaște în mod specific faptul că Alianța de Combat Canadian și Asociația de Grappling din Ontario (autoritățile pe care AMMAC le face reclamă ca organisme provinciale și naționale de sancționare) nu au autoritate legală de a sancționa Amma în Ontario cu următoarea cerere de schimbare legală:

„Noi, subsemnatul, cerem autorizarea scrisă de la o autoritate adecvată pentru a face oficial Alianța de Combat Canadian (CCA), afiliații săi, și Asociația Grappling Ontario (OGA)„ Legal ”pentru a conduce arte marțiale mixte amatoare, grappling – GI/Nogi și Pankration, din cauza S209 pentru continuitatea imediată a acestor sporturi. ”

Așa cum s-a discutat anterior, traseul adecvat de schimbare este să lovească guvernul din Ontario pentru a adopta un proiect de lege S-209 legalizarea MMA amatoare în provincie și stabilirea modului în care se pot desfășura evenimentele în mod legal. Participarea la un eveniment fără acest cadru poate provoca urmăriri penale, așa cum s -a demonstrat recent în Saskatchewan.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Campionatele canadiene de amatori MMA sunt pe un curs de coliziune cu Codul penal? 14 ianuarie 2014in „Legea MMA amatoare”
Și yeas -ul o au! MMA având în vedere cadrul legal în Canada, 5 iunie 2013, “Bill S-209”
Mai multe căderi pe scena de arte marțiale mixte de amatori canadieni – Grande Prairie Anulează Amma Events 12 iulie 12, 2013 „Legea MMA Amatori”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.