Culturism în anul 2045

de Anders JP Eskilsson

Cu 30 de ani înainte de acum Mecca culturismului nu este din păcate suficient de mult decât o simplă memorie care șoptește în vânturile sărate ale plajei Veneției. Cu toate acestea, a mai rămas un lucru care își dovedește existența excelentă la un moment dat. Este o mare sculptură din bronz a unei persoane care până în acest moment este încă gândită să fie cea mai mare legendă din această epocă de aur. Vorbim despre o perioadă de timp în care centrul de fitness al Gold, precum și Venice Beach a fost încă unul dintre sanctuarele excelente pentru culturisti din întreaga lume.

Mergând în plus spre monument, puteți vedea aproape prompt cine este. Statuia este un monument al regelui dealului – regele care nu a coborât niciodată, domnul Arnold Schwarzenegger.
Arnold face prezentul arcașului în timp ce zâmbește, precum și aruncă o privire spre ocean, precum și orizontul soarelui. Sentimentul pe care statuia îl oferă poate fi rezumat de fraza latină: „Veni… Vidi… Vici” – cu toate acestea, cu un accent austriac, desigur.

Acest lucru ne conduce în funcția postului, precum și de a face o predicție sau o profeție despre cultura culturismului și a fitnessului fizic la 30 de ani de acum.
Până în 2045, când mecca culturismului ca memorie din trecut – nici măcar Google care a obținut facilitățile, precum și proprietățile rezidențiale în jurul său în 2012 este în jur – zona s -a transformat acum într -un district strict de servicii de operațiuni diferite.

Cu centrul de fitness al aurului, precum și plaja de masă musculară dispărută, există încă unele părți ale culturii inițiale în jur. Cultura culturismului a continuat să se încadreze în jurul diferitelor specifică, precum și orașe. Concentrația pe care am văzut -o în jurul Californiei, Texas, precum și New York, au dispărut mult mai mult sau mai puțin.

Cultura culturismului, precum și a fitnessului fizic au continuat să se modifice în timp. Noul tip de cultură a centrului de fitness este format din oameni care își folosesc antrenamentele ca un compliment pentru alte sporturi sau activități într -un grad mult mai mare decât ceea ce vedem astăzi.

Nu vă preocupați, deși lanțurile de centru de fitness, cum ar fi fitness -ul fizic mondial s -au transformat în World Pancake până în acest moment, precum și vârsta, cu alte cuvinte, au ieșit din serviciu cu mult timp în urmă. Aceste noi facilități sau lanțuri de centru de fitness motivează persoanele care se antrenează dificile, precum și dedicate. În plus, nu vedem și mulți oameni care se antrenează doar pentru a ajunge la calități fizice. Este mult mai mult sau mai puțin despre rezistență, precum și performanță din cauza supraîncărcării muncii pe calculator mult mai mult, precum și mult mai mulți oameni decât astăzi lucrează cu calculatoarele, precum și de aceea antrenamentul este util pentru a rămâne sănătos precum și de ce antrenamentele sunt încă extrem de vii.

Mai mult, credeți sau nu – în formă de încrucișare este încă în jur – cu toate acestea, ca un sport mult mai îmbunătățit. A fost lustruit de -a lungul timpului cu cunoștințe ergonomice, precum și știința sportului, precum și acest lucru a făcut, în plus, foarte sănătos din punct de vedere fizic, precum și psihologic.

Atunci când se referă la culturism, precum și la spectacolele Pro în aceste zile s -au schimbat foarte mult. Strămoșul tuturor diviziunilor culturism, precum și cererile sale de judecată au dispărut.

Până în 2045, funcția spectacolelor este încă să judece fizicile – similar cu corpul bărbaților de astăzi, cu toate acestea, cerințele de judecată contează la fel în elemente de antreprenoriat de succes, caracter, precum și ce locuri de muncă pentru societate a fost inclusă în cadrul concurentului, precum și exact Cât de reușit a avut acest lucru pentru societate, cu alte cuvinte vorbim mult mai mult despre un „concurs al omului anului”.

Dar culturistul așa cum îl înțelegem de astăzi, este încă în preajmă? – Într -adevăr, el mai există – precum și nu a dispărut niciodată cu adevărat, având în vedere că începutul când tăticul culturismului Eugen Sandow a lovit primul său biceps dublu din față, se află în fața unei mulțimi înveselite în sfârșitul anilor 1800.

Lucrurile s -au modificat, deși culturistul pe care îl folosim pentru a înțelege – până în anul 2045 s -a săturat de întreaga nouă idee de a lupta, precum și de unii, s -a întors cu adevărat la rădăcinile sale. Acest lucru indică centrele de fitness subterane, unde se poate antrena, precum și dezvoltarea mușchilor fără o perioadă de timp culturală, încercând să -și modifice valorile de bază ale ceea ce crede despre culturism.

De ce a supraviețuit atunci? Ei bine, există ceva mai profund în cultura culturistilor hardcore decât mușchii, precum și antrenamente, există păreri filozofice pe care nu un individ nu le poate înțelege de aceea nu moare niciodată cu adevărat încă din el. Dacă cineva nu mă crede despre analiza mai profundă a culturii culturismului, întrebați legendele contemporane ca Kai Greene sau Tom Platz.

Mai mult, culturismul femeilor – ei bine, această diviziune tradițională este demult, având în vedere că acum mai mult de 20 de ani.A existat împreună cu culturismul bărbaților în organizații mai mici, cu toate acestea, în cele din urmă, a dispărut. Ultimii culturisti de sex feminin s -au alăturat echipei cu versiunile masculine care au intrat în subteran.

Trecerea de la culturismul feminin în corpul femeilor a continuat la fel de bine, precum și în plus, s -a stabilit în ceva nou. Divizii precum bikini, fitness, figură, precum și corpul femeilor s -au transformat în mod natural la 30 de ani de acum. Până în acest moment există doar două divizii. Unul care ne amintește de clasa de figuri originală, precum și de unul pe care l -a bikini, însă, în cazul în care concurenții împărtășesc concepte despre sau realizare în ultimul an – similar cu cerințele Guy of the Year cu lucrări realizate pentru societate, precum și proiecte de servicii răsplătite.

Media digitalizată este extrem de viață, precum și de program a respectat, de asemenea, schimbările către avansarea culturală, precum și acoperă aceste spectacole, precum și antreprenori atletici, precum și ce locuri de muncă se află, precum și în ceea ce privește antrenamentul lor După cum arată rutinele nutriționale.

Nu în ultimul rând atunci când se referă la globalizare, precum și la publicitatea culturismului, precum și la indutia de fitness fizic. A fost o călătorie victorioasă. Arnold, precum și domnul Olympia vor continua să fie puternici, cu toate acestea, în același timp, noile diviziuni sau schimbările vor fi implementate pe piață, precum și au atins mult mai mulți oameni în afara lumii culturismului decât ceea ce ceea ce Vedem astăzi.

Mainstream -ul, precum și acceptarea pe care o dorit o mulțime de oameni și -au atins în sfârșit obiectivul din cauza angajamentului cu antreprenoriatul de succes.

“Am venit, am vazut, am cucerit.” – Iulius Cezar

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.