Cum să alergi pe podul Golden Gate

cum să alergi pe podul Golden Gate – actualizat cu imagini noi și sfaturi suplimentare. Dacă sunteți în San Francisco și doriți să mergeți pe pod sau să alergați spre el / peste el – salvați această postare pentru informații. Este ușor și total gratuit – dar este bine să ai un amic de alergare virtuală cu YA!

Cele mai noi videoclipuri ale mele

Ce mănânc într -o zi – Runner Edition
Ce am mâncat într -o zi. Jurnalul alimentar de la un alergător care nu se antrenează în prezent pentru un maraton sau jumătate de maraton. Micul dejun, prânz, cină și gustări plus sfaturi.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 14 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 4
01:21

Trăi
00:00
08:21
14:26

Am ajuns la San Francisco după miezul nopții. Zborul meu a fost întârziat și călătoria cu naveta a durat ceva timp. Așadar, m -am dus direct la culcare după ce am cercetat alergarea de astăzi.

Noaptea trecută am mers „Cum să alerg peste podul Golden Gate” și am găsit un site familiar la numărul 5 – RUN EAT REPETĂ!

Am dat peste poarta de aur acum câțiva ani, când am fost în oraș pentru Festivalul Foodbuz Food Blogger. Bună, Rer … îmi place să te văd aici! După acea aventură, am făcut câteva note despre cum am ajuns la începutul podului, deoarece un alt blogger a încercat să alerge și acolo și a luat o cale care a fost închisă. Acesta este un bummer dacă călătorești și ai doar o zi pentru a -l verifica. Sperăm că acești pași vor ajuta …

După ce am verificat vechea mea postare, mi -am confirmat notele cu recepția (nu au ajutat cu adevărat pentru că mi -au spus indicațiile de conducere către pod) și am pornit pe jos.

Alergarea pe podul Golden Gate este ușor, dar am pierdut prima dată când am încercat -o, așa că am vrut să mă asigur că știu unde mă duc.

Memento: Podul Golden Gate are o lungime de 1,7 mile – într -un singur sens. Deci, doar a face podul este de peste 3 mile. Dacă alergați și la pod, atunci peste el … veți strânge o mulțime de kilometri. Asigurați -vă că căutați cât de numeroși kilometri sunt de la punctul dvs. de plecare până la pod și înapoi. Aceasta ar putea fi o pe termen lung fantastic – dacă aveți timp și antrenament. Am făcut -o din diverse puncte din San Francisco și a fost oriunde de la 7 mile la peste 11 mile.

Alergând peste podul Golden Gate

1. De la hoteluri din zonă – îndreptați -vă spre debarcaderul pescarului sau luați un taxi spre Crissy Field. În esență, până la apă și spre pod / debarcader …

2. Alergați pe trotuarul de lângă golf spre pod … după câțiva kilometri veți veni la Fort Mason și la un deal abrupt. Continuați să mergeți pe acea cale în sus și peste deal, apoi se curbe din nou pe cel mai bun pe o cale de bicicletă/pietonală spre pod.

3. Există două moduri în acest moment, am ales să stau lângă apă, deoarece este frumos și pașnic.

După un timp, veți vedea un semn din stânga dvs. ca cel de mai jos (sau puteți continua să mergeți direct, ceea ce nu merge pe pod – așa am pierdut prima dată).

4. Urcați scările și vă va duce la o potecă șerpuită care vă duce la pod. Există și binecunoscutul punct de vedere aici. Cea mai bună fotografie din San Francisco!

5. În cele din urmă, ai ajuns la pod!

Poarta de Aur este de 1,7 mile pe un singur sens. Pentru că era devreme, nu erau prea numeroși alergători, dar am auzit că este destul de ambalat în timpul zilei.

Există o vedere bună asupra San Francisco din cealaltă parte … chiar dacă nu o pot arăta. A fost foarte ceață în această zi! Am trecut pe un pod într -o zi senină și este superb!

Am făcut aproximativ 11 mile, dar m -am oprit foarte mult la întoarcere pentru imagini.

Mai târziu, turul meu de victorie va fi un epuar epotian din Piața Ghiradelli … da, amice.

Ne vedem mai tarziu!

Urmați @Runeatrepeat pe Instagram pentru mai multe!

Trimite -mi cartea de lucru

12Save

Împărtășirea este grijulie!

12
Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.