Executivul pieței sportive, Bobby Sharma se alătură Foley

Foley & Lardner LLP a dezvăluit că Bobby Sharma s -a alăturat firmei ca consilier special al echipei sale de pe piața sportivă. El va avea sediul în biroul din New York.

Sharma se referă la Foley cu aproape 20 de ani de experiență pe piața sportivă, inclusiv în funcția de VP și consilier general al Ligii de avansare NBA, pe lângă SVP, șeful mondial de baschet și eforturi tactice la IMG. Munca sa în sport, mass -media, precum și în industria de divertisment pentru locuințe a fost expansivă, inclusiv în avansarea sportivă a experților, precum și de management, finanțe, date, precum și tehnologie. Sharma este președinte al Blue Devil Holdings, un sport mondial, mass-media, precum și al companiei de investiții de divertisment la domiciliu, precum și tocmai a co-fondat recent firma de consultanță eSports Electronic Sports (ESG), în parteneriat cu pionierul eSports, Mike Sepso, ca ca și fostul președinte al sportului HBO, Ken Hershman. ESG asistă investițiile, precum și liderii companiei navighează, precum și operează în industria eSports de miliarde de dolari. De asemenea, Sharma este partener la GACP Sports, o firmă de capitaluri proprii axate pe sporturi cu creștere ridicată, precum și active de divertisment pentru locuințe, inclusiv în fotbalul european.

Cu o companie „inegalabilă”, precum și o experiență juridică în sporturile convenționale, precum și eSports Industries, Sharma va extinde și mai mult profunzimea, precum și lățimea abilităților Foley, precum și ofertele de servicii juridice în aceste domenii pentru a beneficia clienții firmei în piața sportivă, precum și dincolo.

Jonathan L. Israel

„Bobby, precum și eu am fost anterior colegi la NBA, unde am lucrat împreună pentru a ajuta la stabilirea și creșterea sistemului de ligă minoră a NBA, inclusiv dezvoltarea ligii sale, precum și structurile echipei, precum și punctele lor de inserare cu NBA Companie, precum și operațiuni de baschet ”, a declarat Jon Israel, vicepreședinte al echipei de piață sportivă Foley.

Partenerul Foley, precum și fostul președinte, precum și polițistul de funcționare al Major League Baseball, Bob Dupuy, a adăugat „Bobby’s Distinct, precum și experiență cuprinzătoare la nivel mondial, atât în ​​sporturi convenționale, cât și în sporturi, îl fac un jucător de efect în sport, Media, precum și piața de divertisment pentru locuințe astăzi. Firma noastră, precum și clienții echipei de pe piața sportivă vor beneficia foarte mult de implicarea sa, precum și de îndrumări asupra locurilor de muncă, precum și a problemelor. ”

În timp ce se afla la IMG, Sharma a condus creșterea intereselor companiei tactice din întreaga lume, inclusiv creația, avansarea, precum și administrarea baschetului, a fotbalului, precum și a proprietăților de cricket – de la programe de bază, precum și academiile, la echipe naționale, precum și expert Ligi pe piețe emergente majore, cum ar fi India, Brazilia, China, Turcia, Africa, precum și Asia-Pacific. De asemenea, el s -a ocupat de vânzările IMG Media la nivel mondial, precum și de compania de distribuție pentru EuroLeague, precum și de proprietățile de baschet FIBA.

În timpul său la NBA Advancement League, Sharma a asistat să conducă la înființarea primei ligi minore a NBA. El a avut obligația de administrare pentru toate ligile, precum și întreprinderile de echipă, operațiunile, precum și chestiunile legale, inclusiv administrarea francizei, difuzarea, media digitală, sponsorizare, marketing, licențiere, bilete, arene, angajare, antidoping, precum și securitate. De asemenea, Sharma a fost responsabilă pentru toate ligile, precum și acordurile, regulile, politicile, politicile, precum și procedurile, pe lângă integrarea ligii minore în acordul de negociere colectivă NBA. El a gestionat o serie de probleme tranzacționale de afaceri pentru NBA, WNBA, precum și pentru NBA Advancement League, inclusiv întreprinderi comune, precum și alte tranzacții sportive ingenioase referitoare la achiziție, finanțare, precum și funcționarea francizelor. De asemenea, Sharma a condus dezvoltarea primei unități ale companiei de consultanță din Liga Mondială a NBA.

În funcția sa la Foley, Sharma va oferi servicii organizațiilor, echipelor, ligilor, precum și altor părți interesate din toate expertele, precum și sporturile de amatori pe o varietate de subiecte, cum ar fi avansarea ligii, precum și guvernanța, vânzările de echipă, precum și achizițiile , media, sponsorizare, licențiere, date utilizate, precum și confidențialitate, precum și tehnologie. Lucrările sale vor include un accent pe compania în evoluție rapidă, precum și problemele legale în eSports, inclusiv o varietate largă, precum și complexă a părților interesate – inclusiv ligi, precum și echipe, editori de jocuri, inovație, precum și dezvoltatori de aplicații software, investitori, Distribuitori media, sponsori, precum și comercianți.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.