MMA în New York în 2016? Disectarea celui mai nou proces al UFC

la începutul acestui an, când judecătorul federal Kimba Wood a respins un proces UFC împotriva New York, susținând că interdicția MMA a statului MMA a fost neconstituțională, instanța a menționat că reclamantul nu a fost în judecată. Cu toate acestea, instanța a sugerat că legislația nu poate suporta controlul dacă UFC ar putea stabili daune, precum și invitați

„() Reclamanții, în special Zuffa, se pot gândi la depunerea de noi declarații de vagitate bazate pe evenimente care au avut loc după începerea acestui proces, inclusiv declarațiile recente ale OAG că interdicția interzice MMA sancționată MMA (în ciuda limbajului său obișnuit, dimpotrivă).”

Deși primul proces este sub farmec, UFC a fost rapid să -l ia pe judecătorul Wood pe vârful ei, precum și săptămâna aceasta a depus un al doilea proces. Luând lecții de la admiteri obținute cu descoperirea din litigiul anterior, precum și și mai mult luând comentariile lui Judecător Wood la inimă, cel de -al doilea costum este o versiune mai slabă, precum și o versiune mult mai convingătoare a primului. Zuffa a rezervat Madison Square Gardens pentru un card UFC anticipat în aprilie 2016, precum și a semnat un contract cu WKA pentru a acționa ca o „organizație scutită” de sancționare, probabil, a făcut ca evenimentul să fie legal.

UFC joacă în esență acum păsări de curte cu specificul din New York pentru a vedea dacă vor lua măsuri pentru a închide evenimentul. Dacă o fac, au daune, precum și au stat să dea în judecată. Dacă nu, atunci vor intra în ușa din spate ceea ce încă nu s -a format cu partea din față.

Pe scurt, procesul susține că legislația sportivă combativă din New York este neconstituțional vagă, așa cum este obișnuită cu MMA expert, precum și caută o declarație care specifică exact aceeași împreună cu o decizie, evitând specificarea de a aplica legislația sportivă combativă împotriva evenimentelor experților în UFC.

Plecările complete pot fi descoperite chiar aici (amabilitatea jurnalistului MMA Jim Genia) – Zuffa v New York

Acestea merită citite integral pentru a vedea în unele cazuri inconsistente, precum și provocatoare pentru a înțelege poziția că New York a încercat să stabilească că legislația interzice expertul în ziua contemporană MMA în Empire State.

Cea mai nouă avansare este că această cerere de asigurare va fi audiată de același judecător extrem de exact Kimba Wood, care și -a exprimat opinii puternice cu privire la meritele cererii de vagitate.

Relocarea ta New York.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Curtea Federală respinge acțiunea UFC care susține că MMA Ban neconstituționalapril din New York 1, 2015 „New York Battle Sports Law”
Reclamanții de costum antitrust UFC introduc site -uri web informative 14, 2021
Flipping -ul din New York permite lui Zuffa MMA Suit la ContinOd, 6, 2013, „New York Battle Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.