Nevada și Kansas elimină marijuana, deoarece PED se deplasează la depreciere ca unică îngrijorare

astăzi, Comisia de atletism din Nevada a eliminat marijuana din lista sa de substanțe interzise. Urmând calea aprinsă de alte comisii care au început cu precedentul stabilit de utilizatorul medical și avocatul Elias Theodorou în Columbia Britanică, Comisia se mută la un test de depreciere. Dacă un luptător este afectat, nu poate concura. În afară de acea urmă, marijuana în sistemul unui luptător în noaptea de luptă nu este considerată o încălcare a dopajului.

După cum a raportat, Damon Martin, de la Mmafighting, „într-un vot unanim al Comisiei de atletism din Nevada, miercuri, marijuana a fost eliminată de pe lista de droguri care îmbunătățesc performanța interzisă pentru sportivi și nu se vor mai confrunta cu nicio disciplină pentru un test pozitiv.”

Pe măsură ce știrile despre această dezvoltare a rupt Comisia de atletism din Kansas, a dus pe Twitter pentru a observa că și -au schimbat politicile pentru marijuana, probabil că a căzut din nou la testul de depreciere și nimic altceva.

Am ajuns atât la Nevada, cât și la Kansas pentru detalii. Voi actualiza această postare cu politicile complete odată lansate.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Nevada consideră eliminarea interdicției de marijuana de la Combat SportsJanuary 10, 2017 Cu 2 comentarii
Comentariile mele publice pentru Comisia Atletică de Stat din Nevada 29, 29, 2015
O opțiune sensibilă la numărul de marijuana în Combat Sportsseptamber 16, 2015 „Marijuana”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.