Q&A cu expertul – Betsy Goff

Betsy este un avocat și profesor de drept sportiv la Universitatea din Massachusetts Amherst.

Întrebare: Care au fost situațiile care v -au determinat să gravitați la dreptul sportiv?

Răspuns: Serendipity: Un interviu a fost organizat și, prin perseverență, am primit în cele din urmă un loc de muncă ca „avocat contractual” pentru ABC Sports, Back in the Day (1974), când ABC Sports a fost Sfântul Graal.

În domeniul dreptului sportiv, care sunt domeniile dvs. de expertiză?

Contracte, negocieri și, cu mult timp în urmă, televiziunea sport, dar mass -media s -a schimbat atât de drastic, deoarece acele zile, încât „expertiza” mea este atavistică.

Care este cel mai semnificativ caz de drept sportiv în care ați fost implicat?

O anchetă guvernamentală cu privire la legitimitatea clasamentului profesional de box; MSG TV v. NY Yankees pentru prima clauză de negociere/prima de refuz în acordul de drepturi de televiziune.

Care este cel mai îmbucurător lucru despre a fi profesor de drept sportiv?

Oferind informații despre realități – mai degrabă decât filozofiile – cu care copiii se vor confrunta în compania sportului.

Aveți un punct de vedere pedagogic atunci când vă privește practica academică?

Da. Sportul este la fel de competitiv în sala de consiliu ca pe teren, iar nevoia de a avea curajul să se ridice și să fie auzit este vital pentru supraviețuire. Spun fiecărei clase în prima zi a fiecărui semestru că oricine al cărui nume știu prin participarea sa la discuțiile de clasă va primi un A.

Instruiți toamna, primăvara și/sau vara?

Din 2002 până în 2017, primăvară și toamnă; Începând cu 2018, doar toamna.

Folosiți un text? Dacă da, care?

Când folosesc o carte, care este din ce în ce mai rar, folosesc „Legea sportului: o abordare managerială” (Sharpe, Moorman și Claussen). Recent am constatat că cărțile de text sunt atât de scumpe, numeroși copii nu le cumpără (nu le pot cumpăra, iar cei care o fac, rareori citesc misiunile oricum, așa că folosesc articole, PPS vechi și evenimente curente pentru a ilustra ceea ce eu sunt Dorind să predau. De asemenea, îmi place alerta de litigii sportive. Îl atribuim în fiecare semestru.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.