Se pare că GSP – Testarea USADA îl va marca timp de 4 luni?

Actualizare 16 februarie 2017 – Astăzi Marc Raimondi relatează că GSP nu este cu siguranță în prezent în grupul de testare USADA.

De remarcat sunt de remarcat și actualizările UFC/USADA la politica anti -dopaj dezvăluită astăzi, care ar putea raft GSP până la 6 luni, dacă întoarcerea sa nu este finalizată înainte de 1 aprilie, absentă UFC care joacă cartea „circumstanțe excepționale”. În mod specific GSP ar fi prins de art. 5.7.3 din noua politică care urmărește după cum urmează:

5.7.3

Un sportiv care dă o notificare de pensionare la UFC sau, altfel, a încetat să mai aibă o relație contractuală cu UFC din cauza inactivității inițiate de sportivi, nu poate relua concurența în atacurile UFC până când Reluați -vă în competiție și l -a făcut disponibil pentru testare pentru o perioadă de șase luni înainte de a reveni la concurență. UFC poate acorda o scutire ghidului de notificare scrisă de șase luni în situații extraordinare sau în cazul în care aplicarea strictă a acelui ghid ar fi în mod evident nedreaptă pentru un sportiv.

______________________________

Astăzi, Ariel Helwani relatează că „St-Pierre, fostul campion UFC Welterweight, este pe punctul de a semna un nou contract cu mai multe lupte cu promoția, mai multe surse confirmate cu lupta MMA.”

Dacă adevărata întrebare este următoarea cale și o analiză esențială va fi dacă va fi păstrat timp de 4 luni din cauza protocoalelor anti -dopaj UFC/USADA.

Secțiunea 5.7.1 din politică impune sportivilor care „au încetat să mai aibă o relație contractuală cu UFC, nu pot relua concurența în atacurile UFC până când acesta … l -a pus la dispoziție pentru testare pentru o perioadă de patru luni înainte de a reveni la competiție.”

Așa cum s -a învățat din aventura Brock Lesnar cu profil înalt, UFC are discreția de a renunța la această cerință în „circumstanțe excepționale” o frază care nu este definită. Când perioada a fost renunțată pentru Lesnar, care a comis apoi o încălcare anti-dopare, UFC și Lesnar au fost lovite de litigii.

GSP nu a folosit niciodată cuvântul pensionare și când negocierile pentru a se întoarce în 2016 a intrat în grupul de testare USADA. Fostul campion de greutate a fost evaluat în august sau septembrie 2016, dar în octombrie a anunțat că nu mai este în contract UFC și „Sunt un agent total gratuit”. El nu a fost evaluat de atunci.

În timp ce UFC nu a acceptat niciodată poziția GSP, anunțul său îl poate evita luni întregi. Puterile de testare ale USADA se încheie cu „încetarea contractului (luptătorilor) cu UFC”.

La începutul acestui an, UFC a menționat că modifică politica de a elimina renunțările din această perioadă pentru „sportivii care au ales la discreția lor pentru a fi eliminați din RTP” și că astfel de sportivi „vor fi obligați să aibă o prezență extinsă în RTP Înainte de a reveni la competiție ”.

GSP pare să îndeplinească această definiție.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

GSP evaluat de 4 ori de USADASEPTEMBER 28, 2016 cu 2 comentarii
Să speculăm despre contractul UFC al GSP DisputeOctooctooctooctoctoc la 18, 2016 Cu 4 comentarii
Întoarcerea lui Brock Lesnar și a Politicii USADA a UFC 6 iunie 2016 cu 14 comentarii

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.