Seattle Sounders FC în căutarea consilierului clubului

Titlu: Consilier club

Departamentul: Afaceri legale și externe

Rapoarte la: Consilier general și afaceri externe

Statutul FLSA: salariat, scutitor

Tipul rolului: contribuitor individual

Data închiderii: Duminică, 23 mai 2021

Clubul nostru

Când vă alăturați Sounders FC, vă alăturați unui club ambițios iubitor de fotbal, progresiv social, înrădăcinat

în cel mai bun oraș de fotbal din America. Aici avem o medie de aproape 40.000 de fani pe meci, maximizând cu peste 69.000 de fani când am câștigat Cupa MLS 2019 aici, în Seattle. Existăm pentru a crea momente speciale ca acestea, în care îmbogățim trăiește și ne unificăm fanii și orașul prin fotbal.

OCAZIA

Acesta este un loc de muncă legal, căutăm un avocat. Presupunem că dacă aplicați, sunteți avocat. Dar mai mult decât atât, Sounders FC caută un nou coechipier. Mica noastră echipă legală (să fim sinceri, veți fi a doua) lucrează îndeaproape cu fiecare departament din organizația noastră, de la fotbal la resurse umane până la marketing la sponsorizări, ticketing și tot ce este între ele. Dreptul sportiv rulează gama; Dacă ați practicat ca avocat în orice cadru, aveți experiență relevantă.

Departamentul nostru lucrează îndeaproape cu agențiile și autoritățile guvernamentale și gestionează beneficiile noastre publice și livrarea impactului nostru social. Suntem pasionați de munca pe care echipa noastră a făcut -o vara trecută și cădem în conversații grele despre cum să accelerăm acest impact, să crească și să evolueze și să investească în oamenii noștri.

Considerăm că propunerea noastră de valoare este una în care creșterea veniturilor, păstrarea deținătorilor de bilete de sezon și consumul de conducere al mărcii noastre, creșterea eficienței noastre tehnologice și conducerea unei organizații sportive profesionale cele mai bune în clasă este bazată pe a ne trăi valorile. Departamentul nostru juridic este esențial pentru gândirea strategică, creativă, de colaborare, care informează parteneriate, produse și campanii pentru a obține rezultatele aliniate la aceste valori.

Crestere si dezvoltare

În afara porții, vă veți concentra în primul rând pe probleme tranzacționale pentru club și veți fi responsabil pentru elaborarea, negocierea și administrarea aspectelor legale ale acordurilor de sponsorizare, licențe de proprietate intelectuală, termeni și condiții de concurs și acorduri independente de contractant și de servicii; și efectuați revizuirea legală a tuturor materialelor de marketing și promoționale.

În plus, experiența și cunoștințele dvs. juridice din trecut vor oferi o oportunitate imediată de a deține zone de subiecte întregi în numele Sounders FC și vă vom căuta pentru a ne anunța unde pot fi utilizate rapid acele experiențe trecute pentru a vă dezvolta proprietatea asupra funcțiilor legale și activități.

Vom lucra în colaborare în departamentul juridic pentru a influența și adapta procesele și procedurile și activitățile de conformitate în ocuparea forței de muncă, MLS și conformitatea Ligii USL și în conformitate cu dreptul local, federal și de stat.

Roluri si responsabilitati

Pentru a îndeplini această lucrare cu succes, un individ servește într -un rol de experți în materie de subiect pe o serie de subiecte și în îndeplinirea acestei funcții ar trebui să aibă următoarea bază experiențială, comportamente de bază și caracteristici și abilități. Cerințele enumerate mai jos sunt reprezentative pentru cunoștințele, abilitățile și/sau abilitatea necesară. Se pot face spații de cazare rezonabile pentru a permite persoanelor cu dizabilități să îndeplinească funcțiile esențiale.

Sunteți un Spotter de probleme adept și astut, vă puteți schimba rapid și eficient între mai multe sarcini și subiecte, puteți lucra în colaborare cu și în sprijinul oamenilor care gestionează operațiuni, campanii creative, funcții administrative și de conformitate, evenimente live și alte publice publice confruntarea cu activități; Oh, da, și cinci (5) echipe de fotbal.

Aveți experiență în gestionarea problemelor juridice – care ar putea include litigii, să înceapă să termine tranzacții, proiecte legale și/sau funcții legale pentru clienții organizaționali. Aveți cunoștințe de subiect că dovedește această experiență și rolul dvs. în obținerea unor rezultate bune pentru clientul dvs. (clientul).

Ești un elev continuu în toate aspectele vieții, dar crezi într -un echilibru sănătos al vieții profesionale. Te bucuri de oameni și muncești din greu, dar te distrezi. S -ar putea să nu știți nimic despre fotbal (sau Seattle), dar vă veți apleca și veți învăța și este interesant.

Știți că va exista o curbă de învățare și uneori zile mai lungi care vă vor forța să vă scufundați, nu numai la subiect, ci și relații cu noii colegi. Și credeți că unul dintre cele mai bune roluri pentru un avocat este un consilier de încredere în care aceste relații vă permit să influențați produse, servicii, campanii și momente mari la începutul procesului.

Puteți participa la ședințele legale la nivel de ligă și la instruirile din ligă și la apelurile de conferințe; unde poate fi necesară o călătorie minimă în afara statului.

Capacitatea de a prezenta în mod eficient informațiile persoanelor într -un cadru de grup și pentru toate nivelurile din cadrul organizației atât în ​​persoană, cât și prin tehnologie de teleconferință și aranjamente de lucru la distanță.

Educație ANnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.