Trăiesc viața cacao

Bună! Lucrez cu marca Cocoavia® pentru a împărtăși modul în care utilizarea suplimentului poate ajuta la sprijinirea fluxului de sânge sănătos*. Am fost deja un mare fan al cacao când m -au contactat și au învățat multe în a face cercetări asupra produsului, așa că sunt extatic să împărtășesc unele dintre fapte și să împărtășesc suplimentul Cocoavia® într -un cadou care va veni într -o altă postare în curând.

Dar mai întâi, să vorbim alergând și mâncând …
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Idei de mască de față pentru a alerga și a merge afară
Masca de față pentru a alerga și a merge afară în timpul focarului de coronavirus.
Ai nevoie să porți o mască? Ce mască este cea mai bună pentru alergători și călători?

Vezi cea mai bună alegere a mea pentru o mască.
În plus, recomandările CDC cu privire la când să poarte o mască și ce fel în timpul focarului Covid19.
Mai multe pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 15 secunde

Urmatorul
Apoi a dispărut – Recenzie de carte
04:20

Trăi
00:00
08:21
07:15

Am ieșit la fugă devreme în această dimineață, parțial pentru că este cald și parțial pentru că m -am trezit la 4 dimineața?! Nu am idee de ce corpul meu a crezut că este o idee bună. Nu încercați asta acasă.

De când am fost atât de devreme, am făcut cafea înghețată în timp ce așteptam să apară soarele.

Nu alerg în întuneric pentru că este înfricoșător și tind să cad tot timpul pe un traseu bine luminat – nu mă pot gândi la cât de mult aș cădea în întuneric!

Oricum.

Am văzut că a arătat pe site -ul web Cocoavia ® că puteți amesteca pachetul Cocoavia ® Dak Chocolate Stick în cafea înghețată, așa că am încercat asta într -una din căni (astăzi a fost o zi de două cană). Cel îndulcit a fost bun cu cafea înghețată și un strop de lapte, nu am adăugat îndulcitor suplimentar și nu a avut nevoie de el.

Suplimentul de extract de cacao cocoavia® zilnic oferă cea mai mare concentrație de flavanoli de cacao într -un supliment de extract de cacao astăzi. Au amestecuri pe care le puteți pune în băuturi, smoothie -uri, făină de ovăz sau alte rețete. De asemenea, vine sub formă de capsule, astfel încât să puteți alege orice funcționează pentru dvs.

Simt că am auzit cu toții că cacao este bună pentru tine, dar nu știm cu adevărat de ce. Este vorba despre flavanolii de cacao …

Flavanolii de cacao sunt amestecul special de fitonutrienți găsiți doar în cadrul fasolei de cacao. Niciun alt alimente pe Pământ nu se poate potrivi cu amestecul special de flavanoli găsite în boabele de cacao. Și de ce contează asta? Pentru că acești flavanoli de cacao au puteri magice. Bine, nu chiar, studiile indică faptul că flavanolii de cacao promovează o inimă sănătoasă prin susținerea fluxului de sânge sănătos.

Acesta este motivul pentru care promovarea Cocoaviei este „să -ți trăiești trăirea cu inima”, deoarece suplimentul este destinat să -ți ajute inima <3 Pentru o mulțime de informații despre suplimentul Cocoavia®, consultați site -ul lor, Facebook sau Twitter. Acum sunt plecat să mănânc tot mango -ul din lume și să mă bag pe spate pentru că nu am căzut astăzi (până acum oricum)! Pur! Nu pot să nu mai iau mango săptămâna aceasta! Am marcat alte două incredibil de coapte din magazinul de 99 de cenți. Sunt delicioase! Întrebare: cafea înghețată sau cafea fierbinte sau altceva? Dezvăluire: mi s -a cerut să particip la Cacoavia ® Trăiește -ți viața cu cardiac. Am fost compensat pentru timpul meu. † Această afirmație nu a fost examinată de Food and Drug Administration. Acest produs nu este destinat să diagnostice, să trateze, să vindece sau să oprească nicio boală. Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să optați pentru acestea: Criza Text Line - Chief Medical Officer acoperă serviciul gratuit, sănătatea mintală, terapia și multe altele - Podcast 97 Criza Text Line - Chief Medical Officer acoperă serviciul gratuit, sănătatea mintală, terapia și multe altele - Podcast 97 Linie de text de criză - Orice persoană poate text 741 741 în SUA sau în Canada Text 686868 - și serviciile sunt disponibile 24 de ore pe DACe mănânc într -o zi - pentru alergători Ce mănânc într -o zi - pentru alergători Ce mănânc într -un videoclip de un alergător. Jurnalul alimentar de tot ce am mâncat într -o zi mic dejun, prânz, cină și gustări. la care se adauga Rutina mea de zi de dimineață de odihnă Rutina mea de zi de dimineață de odihnă Rutina mea de dimineață într -o zi de odihnă de la alergare. Ce fac, ce mănânc într -o zi de odihnă și alte BTS pentru nici o zi de alergare De fapt, mi -am rupt piciorul și meciul de cizme De fapt, mi -am rupt piciorul și meciul de cizme Recomandările piciorului rupt trebuie să aibă. Cele mai bune cizme de mers, pantofi de fractură, pachet de gheață, suplimente și instrumente pentru a vă ajuta Obiective octombrie Planificator-fără imprimare lunară a obiectivelor de setare a obiectivelor lunare Obiective octombrie Planificator-fără imprimare lunară a obiectivelor de setare a obiectivelor lunare Obiective lunare pentru alergare și fitness. Golul principal, obiectivul lunar și golurile minuscule stabilite pe săptămână. Obiective de imprimare gratuite luna PL Un val de la 6 metri distanță de monicanul tău local Un val de la 6 metri distanță de monicanul tău local Poți alerga în timpul focarului Coronavirus? Criza de sănătate mintală Linia de text 741741 și resursele de violență în familie pentru T ⚡ de Sharereaholic .

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.