15.000 USD în daune cumpărate după UFC 129 Piratery

în situația actuală care abordează daunele pentru pirateria UFC Pay pe vizualizare programe de către unități industriale, motivele de judecată au fost eliberate de Curtea de District din SUA, E.D. Missouri, ordonând unui acuzat să plătească 15.000 de dolari în daune.

În situația recentă (Joe Hand Promotions, Inc. v. Shepard), inculpații au afișat UFC 129 în barul lor sportiv fără a cumpăra sub licență industrială de 900 de dolari. În schimb, programul a fost difuzat în bar dintr -un cont de satelit rezidențial „înregistrat la un apartament rezidențial sau un apartament deasupra barului sportiv”. Judecătorul de district Stephen Limbaugh a furnizat motivele pentru a evalua 15.000 USD în daune:

La data programului, fără autorizație, programul a fost interceptat și/sau a obținut, precum și difuzat în barul sportiv. Programul a fost difuzat prin intermediul unui cont de satelit de rețea rezidențială, înregistrat la un apartament rezidențial sau un apartament rezidențial deasupra barului sportiv pentru a achiziționa semnalul neautorizat. Este posibil ca transmiterea programului să nu fi fost îmbarcată fără anumite acțiuni greșite pentru a intercepta, primi și/sau afișa telecastul programului. Pentru a cumpăra pentru a se asigura împotriva interceptării sau primirii neautorizate a programului, transmiterea satelitului interstatal a programului a fost codificată digital sau scrambled, precum și nu a fost oferită sau destinată utilizării publicului larg. Dacă o unitate industrială a fost autorizată de către reclamant să obțină programul respectiv, unitatea a fost furnizată cu dispozitivele de decodare electronică, precum și coordonatele prin satelit necesare pentru a obține semnalul sau cablul sau furnizorul de satelit al unității ar fi notificate pentru a nu se dezvălui recepția, în funcție de recepție, în funcție de recepție, în funcție de recepție, în funcție pe dispozitivele unității, precum și la furnizor. Instituțiile industriale autorizate care au contractat cu reclamantul au fost necesare pentru a plăti reclamantului o taxă sublicense pentru a obține programul. Această taxă sublicense se bazează în mod normal pe capacitatea unității. Aici, barul sportiv avea o ocupație de cincizeci de oameni. Conform cardului de rată, taxa pentru o emisiune legală ar fi fost de 900,00 USD.

În noaptea programului, auditorul reclamantului a observat că programul este transmis în jurul a patruzeci și doi de patroni de la barul sportiv pe trei mari televizoare. Expoziția programului a fost anunțată, precum și promovată pe pagina de Facebook a barului sportiv, care a fost oferită pe internet publicului larg. O evaluare a paginii de Facebook a Barului Sports arată că acuzatul Shepard au scris personal la pagina de Facebook …

Aici, reclamantul nu susține că Sports Bar este un violator repetat, precum și nu susține un câștig monetar considerabil. Curtea observă că suma minimă a daunelor reale este de 900 USD, valoarea taxei sublicense neplătite. „Curtea recunoaște, cu toate acestea, există daune reale suplimentare pentru reclamant, care sunt mult mai greu de calculat, cum ar fi cheltuielile de audit, precum și devalorizarea programărilor sale.” Joe Hand Promotions, Inc. v. Thompson, 2013 WL 466278, la *3. După ce s -a gândit la autoritățile furnizate, precum și la alte situații aplicabile din această jurisdicție, împreună cu declarația declarației de declarație, precum și alte probe, Curtea, la discreția sa, vor acorda 5.000 USD în daune legale în conformitate cu § 605 (e) (3) ( C) (i) (ii), precum și 10.000 USD în daune legale îmbunătățite în conformitate cu § 605 litera (e) (3) (c) (ii).

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

15.000 USD Daune examinate pentru pirateria UFC 168 ianuarie 11, 2018in „Piraterie”
20.000 USD în daune acordate pentru UFC 162 Piracyfebraru 2, 2017in „Piraterie”
Daunele de 20.000 USD sugerate pentru pirateria UFC 175December 17, 2015 inin „Piraterie”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.