Alergare gratuită cu Dean Karnazes la North Face pe 8 septembrie

Alăturați -vă Fitbit Ultramarathoner Dean Karnazes, în timp ce conduce un antrenament gratuit de la North Face Store din Corte Madera, CA, luni, 8 septembrie, la ora 18:00, chiar la nord de Golden Golden Postul poartă.

North Face va găzdui o clinică demo și încălțăminte unde puteți testa pantofii de față North pentru alergarea dvs., cum ar fi seria Ultra Protection. Puteți încerca câteva lovituri noi, să le testați pe alergare alături de Dean și să intrați pentru a câștiga pereche.

În plus, puteți intra pentru a câștiga o intrare gratuită a cursei la Tiburon ½ Marathon & 5K și un dispozitiv Fitbit.

Nu este nevoie să vă înregistrați la acest eveniment, așa că pur și simplu veniți și aveți o pregătire excelentă cu alergătorul dvs. preferat Dean Karnazes!

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă de sănătate sau o afecțiune. Verificați întotdeauna cu medicul dvs. înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness.

Leave a Reply

Your email address will not be published.