5 Metode pentru a vă prezenta în această iarnă

Iarna este probabil cel mai dificil sezon pentru a vă atinge obiectivele de sănătate și sănătate. Este mai întunecat, mai rece, precum și mai greu de coborât de pe canapea în condiții înclinate. Reparația este mai ușor menționată decât făcută, cu toate acestea este importantă să vă prezentați pentru dvs. – chiar și atunci când nu vă simțiți motivați. Faceți obiective înțelepte pe care nu veți dori să le rupeți, planificați -vă să vă așteptați la obstacole, precum și să rămâneți pe drum în cel mai dificil sezon al anului; Aici, consilierul comportamental pentru sănătate și wellness, Kelley Hoag, M.S., creatorul Root to Rise, împărtășește cinci metode pentru a face acest lucru.

Urmați metoda crescută de stabilire a obiectivelor. Hoag este un fan al setării de obiective inteligente, intuitive. Ea a venit cu acronimul „Rose” pentru a se asigura că obiectivele tale sunt realiste, precum și întâlnite.

R este din rațiune, spune ea, ceea ce înseamnă „identificarea de ce acest obiectiv contează pentru tine, precum și pentru a te asigura că este autentic”. Asigurați -vă că motivația este internă, nu socială.
O este pentru obstacol sau pentru a crede despre „ceea ce a obținut în metoda ta în trecut, astfel încât să poți să -l înaintezi în viitor”. Poate că aceasta este o lipsă de structură sau la fel de multă structură.
S este pentru pași, spune Hoag. „Împărțiți fiecare obiectiv în pași acționabili”, explică ea. „Cum te poți configura săptămâna aceasta pentru succes la trei luni de acum?” Dietele cu accidente, precum și rutinele stricte de fitness fizic se pot abține să o facă.
E este pentru emoții. „Vizualizați -vă atingând acest obiectiv, precum și compuneți despre sentimentele pe care le evocă în tensiunea actuală, legându -vă prezentul, precum și viitorul sine emoțional”, spune Hoag.

Acest lucru ar trebui să vă ajute pe calea către îndeplinirea obiectivelor dvs.

Schimbați -vă rutina, precum și satisfaceți -vă acolo unde vă aflați. Puteți parcurge kilometri săptămânal în primăvară, vară, precum și toamna, cu toate acestea, probabil că iarna nu este momentul să vă forțați acest obiectiv. „Poate fi dificil să descoperim motivația atunci când este rece, precum și întunecat, așa că trebuie să ne satisfacem pe noi înșine acolo unde ne aflăm”, afirmă Hoag. „Cum mai poți integra mișcarea, să mănânci sănătos etc., într -o metodă care se simte bine?”

Ca oameni, Hoag afirmă că este tipic, precum și natural să se adapteze sezonier. „Este în regulă, precum și motivat să vă modificați rutina de la toamnă până la iarnă”, explică ea. „Poate asta înseamnă trecerea de la alergare la yoga, de la un antrenament de dimineață la una de seară sau de la mâncarea salatelor reci la boluri calde.” Nu vă lipiți atât de mult de un singur concept de sănătate și bunăstare, încât nu puteți vedea că distrage obiceiurile sănătoase.

Încălziți -vă cu alimente sănătoase de confort. Alimentele de confort pot fi în continuare sănătoase, precum și pot fi simple. Planificați concepte sănătoase de preparare a mesei în modul dvs. de viață care, de asemenea, vă hrănește sufletul tău răcit, de sezon de iarnă. „Personal, păstrez pregătirea mesei destul de simplă”, spune Hoag. „Voi prăji un lot imens de legume, precum și le voi amesteca cu fasole, alte proteine, precum și ouă pe parcursul săptămânii. Legumele rădăcinoase sunt deosebit de hrănitoare în acest moment. Ovăzul este micul meu dejun în acest moment; Corpul tău înțelege ceea ce își dorește, precum și nevoile, așa că cel mai bun lucru de făcut este să -l acorde, precum și să -l întrebi. ”

Asistați -vă obiectivele în care motivația poate lipsi și ea. Nu trebuie să faceți cină în fiecare seară pentru a păstra o dietă hrănitoare. „Dacă gătitul îți scurge energia, lasă -o să meargă. Dacă te simți că ești împiedicat de „ar trebui” – ar trebui să gătesc mai multe mese acasă, ar trebui să mă descurc mai mult, ar trebui să mă culc mai devreme – vezi exact cum îi poți înlocui pe cei cu ceva care se simte mai aliniat ”, spune Hoag . Insistă ea, precum și serviciile de expediere, nu sunt în mod inerent alegeri slabe. „Dacă te face fericit în timp ce îți eliberezi timpul, precum și energia, precum și te ții pe cale cu obiectivele tale, asta mi se pare o victorie.”

Definiți ce vă face să vă simțiți de succes, precum și împlinit. Da, stabilește -ți obiectivele. Cu toate acestea, „găsiți distracție, precum și versatilitate în cadrul structurii” a ceea ce vă face să aveți succes la satisfacerea lor, afirmă Hoag. „Înțeleg ce mă hrănește”, explică ea, „ca yoga, meditație, cafea, muzică, lectură, fiind caldă, precum și comunitate, așa că îmi umplu ziua cu cât mai mult din asta.”

Când vă simțiți eliminat, Hoag afirmă că poate fi „util să faceți o listă a ceea ce vă gestionați, care vă face să vă simțiți întemeiat”, astfel încât să puteți căuta aceste lucruri ori de câte ori vă simțiți dezechilibrat.

Nu exagerați pe promisiuni, nici măcar pentru voi înșivă. Este simplu să-ți stabilești obiective nerealiste, în special atunci când ești utilizat pentru a obține foarte mult în timpul lunii mai calde, mai mult de zeci de ani. În acest sezon, „Întâlnește -te unde te afli”, afirmă Hoag din nou. „Creați promisiuni mici, măsurabile, de a dezvolta încredere în sine, precum și de a se dezabona, de a dezvălui, precum și de a tăia orice puteți, care vă epuizează energia”, spune ea, fie că acesta este un plan de dietă toxic sau un antrenament care asigură viața. „Acesta este exact modul în care ne conectăm cu noi înșine, facem rutinele noastre autentice pentru noi, precum și, prin urmare,durabil. ”

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Jenna Birch

Jenna Birch este o sănătate și o sănătate, precum și un fel de jurnalist de viață. Ea a scris pentru web, precum și pentru puncte de tipărit, precum Cosmopolitan, O, Psychology Today, Self, sănătatea și sănătatea femeilor, precum și sănătatea bărbaților, printre altele. Ea este un cronicar de conexiune pentru Yahoo, precum și autorul LIK SPACE (ianuarie 2018, Grand Central Life & Style), un ghid susținut de știință pentru femeile contemporane care navighează pe peisajul de întâlniri provocator de astăzi. Un alum al Universității din Michigan, Jenna încă locuiește în Ann Arbor, MI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.