Bulking vs Lean Mass Building

de Mike Arnold

Printre BB-ul vechi-școlar, a fost o metodă tipică pentru a „ridica” atunci când încercați să câștigați mușchi. Acest lucru a continuat de zeci de ani, cu toată lumea de la începători la experți atribuind această tehnică de câștigare în masă. S -a înțeles bine faptul că pentru a deveni mare, unul trebuia să mănânce mare … și să mănânce uriași. În ciuda lipsei de înțelegere a membrilor familiei oferite în acele zile, această metodă a permis numeroase să împacheteze masa musculară într -un ritm uluitor, în mod obișnuit cu foarte puțin, dar și uneori nici o îmbunătățire chimică.

În afara sezonului a fost condus de o perioadă de îngăduință culinară, în care opțiunile alimentare erau centrate în principal în jurul unor alegeri ridicate de proteine, cum ar fi carne, ouă, precum și lapte, carbohidrații fiind priviți ca mai puțin importanți. Totuși, cantitatea mare de alimente consumate de câțiva dintre acești tipi a fost legendară, precum și nu este o întrebare responsabilă pentru a naște câteva dintre cele mai scandaloase povești despre consumul de alimente martor vreodată de comunitatea de antrenament în greutate … sau orice tip de cartier pentru asta chestiune. Uneori, obiceiurile lor alimentare ar putea fi mult mai precis menționate ca o frenezie de hrănire decât cină, un tip a fost înregistrat ca înșelând un întreg rezervor de depozitare de apă – ceea ce s -a întâmplat să includă o mulțime de pești de aur „live”. Presupun că este o metodă pentru a intra în cerințele tale de proteine de zi cu zi, deși aș fi curios să înțeleg dacă un astfel de eveniment s -a repetat vreodată, cu condiția ca materialul mare al oaselor să -și facă metoda cu tractul digestiv.

Dintre toate BB-urile care au apărut în primele zile ale jocului de fier, Bruce Randall a fost cel mai probabil cel mai bine înțeles pentru obiceiurile sale alimentare în afara sezonului. Începând cu o scădere de 164 de kilograme, Bruce a reușit să -și sporească greutatea corporală la 192 lbs după doar 58 de zile. Nu este la fel de shabby, cu toate acestea, nimic care nu fusese realizat de mai multe ori înainte. Cu toate acestea, Bruce nu s -a majorat în ceea ce privește creșterea în greutate până în ultimul său an în pușcașii marini, în care și -a mărit greutatea corporală de la un tipic de 203 lbs tipic la un mare 342 lbs în doar 14 luni. Până la acel moment, Bruce a reușit să se conformeze cu ascensoarele: o bună dimineață maximă de 685 lbs (un ascensor cu adevărat monumental), presă supină cu 482 lbs, o presă deasupra capului cu 365 lbs pentru o dublă, un barbell strict Curl cu 228 lbs, ¼ ghemuțe cu peste 2.100 lbs.

În timp ce niciunul dintre aceste ascensoare nu s -ar fi gândit la remarcabil (în afara celei mari dimineții, precum și la ¼ ghemuit, ceea ce nu mai este făcut în aceste zile), adevărul că Bruce a realizat aceste numere într -o perioadă atât de scurtă de timp, în timp ce a rămas 100% Fără droguri este într-adevăr uimitor (notă: Acest lucru a fost efectuat în 1954, înainte de apariția AAS în American Athletics, care a fost încă câțiva ani liberi). Se întâmplă fără a afirma că din cei 139 de kilograme Bruce a câștigat în acest timp în jur de 178 lbs în total), o parte semnificativă a acestuia a fost BodyFat. Totuși, acest lucru nu îndepărtează de adevărul că au fost obiceiurile dietetice ale lui Bruce care au jucat cea mai mare funcție în capacitatea corpului său de a adăuga Mass & Stamina atât de repede. De asemenea, ar trebui să se adauge că Bruce a ales mai târziu să „tăieze”, după care a luat casa Coroana Nabba Mr. Mondială-unul dintre cele mai râvnite titluri ale zilei sale.

Deci, ce a mâncat Bruce pentru a obține câștiguri atât de rapide în masă și rezistență fără sprijinul drogurilor? În timp ce Randy Roach, în cartea sa remarcabilă Muscle, Smoke and Mirrors, povestește, Bruce ar lua în mod regulat 2 sferturi de lapte integral, 28 de ouă prăjite, precum și jumătate de pâine de pâine pentru micul dejun singur. Ca supliment la mesele sale de rutină, el ar bea 8-10 sferturi de lapte pe zi, precum și nu a fost neobișnuit să-l vadă umplând aproape o întreagă tavă de cafenea cu orez și carne de porc, pe care ar mânca într-o singură ședință.

Este dificil să -l egalezi pe Bruce în departamentul de alimentație, cu toate acestea cel mai puternic om de 3x din lume, cheltuiala Kazmaier, nu era el însuși slouch. Deși recunoscută de mase pentru atingerea unui nivel de rezistență, anterior, a fost de neatins, el a fost, de asemenea, înțeles pentru pofta sa umungică de către cei care l -au înțeles cel mai bine. Purtând la fel de mult timp la masa de cină ca sala de sport, cheltuielile au adăugat un uimitor 100 de kilograme de greutate corporală musculară, precum și și -a adus banca până la 600 de kilograme în primii 2 ani de antrenament singur! Prin respectarea anului, precum și la vârsta de doar 25 de ani, cheltuielile au ajuns la un mare 340 lbs, precum și a fost la egalitate pentru a lovi o presă de 700 lb de bancă înainte de a -și smulge PEC -ul în timpul competiției anuale de WSM. Mâncarea de curcani întregi, precum și alte fapte dietetice similare s -au gândit la rutina din viața de zi cu zi a lui Bill … și în greutatea sa corporală, precum și la rezistența herculeană au fost dovada.

În aceste zile, tehnica „bulking” a scăzut în cea mai mare parte în favoarea BB-urilor competitive, precum și a BB-urilor competitive. Optând în schimb pentru abordarea „câștiguri slabe”, pasionatul corpului de astăzi, mult mai atent, ecranează aportul alimentar decât cele ale formeiGenerarea er, care le permite să păstreze un corp strâns, precum și dificil. Cu o diferență atât de accentuată în credințele dintre diferitele generații, precum și cu un grad de înțelegere mult mai mare oferit astăzi, numeroase au ajuns la gândul final că elita originală BB’ing a fost doar ghidată – că o mâncare atât de monstruoasă nu îndeplinește nicio altă funcție decât să faci mult mai dificil să intri în formă de concurs, cu toate acestea, aceasta este întreaga realitate sau există mult mai mult pentru poveste? Ei bine, depinde de circumstanțe.

Înainte de a încerca să răspundem la această întrebare, să definim mai întâi semnificațiile din spatele termenilor „construirea de masă slabă”, precum și „bulking”. În decenii trecute, bulking -ul a fost denumit în mod tradițional o tehnică de alimentație dezvoltată pentru a adăuga masa musculară cât mai rapid posibil prin excesul caloric. Deși alimentele proteice au fost favorizate, a existat o discriminare puțin atunci când a fost vorba de alegerea alimentelor, precum și de un plan de masă stabilit – BB -ul ar mânca doar cât s -ar putea să -l poată fi pe tot parcursul zilei. Acest lucru a dus în mod obișnuit la 1000 de calorii suplimentare consumate de rutină. Atunci când sunt integrate cu un membru al familiei nesocotind de tipurile de calorii consumate, nu este neașteptat ca susținătorii tehnicii de volum să acumuleze în mod obișnuit o cantitate inacceptabilă de grăsime corporală.

În timp ce BB-urile vechi ale școlii nu ar fi putut înțelege știința nutriției, pe lângă noi, astăzi, un lucru pe care l-au înțeles este că organismul va crește cât mai rapid doar atunci când disponibilitatea caloriilor nutriente este optimă. Dacă împărtășiți priorități similare în ceea ce privește maximizarea ratei de creștere, atunci cea mai rapidă metodă pentru a atinge acest obiectiv este să mâncați atât cât poate tolera organismul fără a adăuga o cantitate inacceptabilă de grăsime. Evident, dacă începeți să transportați într -un porc gras în timp record, atunci ați depășit excedentul caloric cu o marjă la fel de mare, cu toate acestea, de ce să obțineți vreun tip de grăsime? Nu putem mânca doar ceea ce are nevoie organismul pentru a maximiza creșterea fără a adăuga niciun tip de grăsime? Deși acest lucru ar fi ideal, realitatea este că niciunul dintre noi nu poate înțelege cu adevărat când am ajuns la acest punct până când nu am depășit -o … și singura metodă de a înțelege că am depășit -o este cu câștig de grăsime.

Câștigul de grăsime este „dovada”-dovezile că organismul a fost furnizat cu toți nutrienții de calorii de care are nevoie pentru a maximiza creșterea. În același mod, dacă cineva nu adaugă niciodată vreun tip de grăsime corporală … sau abia oricare, care sunt șansele ca acesta să se deplaseze complet pe acea linie fină între creșterea maximă, precum și câștigul de grăsime? în esență inexistent. În acest caz, lipsa câștigului de grăsime experimentat de acești indivizi este „dovada” că nu mănâncă suficient pentru a maximiza creșterea. Există la fel de numeroase variabile implicate – multe dintre ele nu pot fi urmărite cu exactitate din cauza interiorului lor, precum și a naturii fluctuante continue – ceea ce ne evită să determinăm cu exactitate aportul nostru caloric ideal. Din acest motiv, dacă dorim să creștem cât mai repede, atunci un câștig de grăsime este inevitabil. Acum, nu există niciun motiv pentru a abandona total cerințele noastre estetice în favoarea unui aspect de băiat al aluatului de pillsbury, oricât de lent, un câștig de grăsime consistent ar trebui să fie acceptat ca parte a ofertei atunci când dorim să ne împachetăm pe masa musculară la cel mai rapid ritm posibil.

Pentru experții BB -uri ale căror mijloace de trai depind de a pune bine în concurență, acest lucru nu este neapărat așa. De fapt, o astfel de metodă este probabil să fie contraproductivă pentru obiectivele lor, deoarece numeroși profesioniști au dezvoltat deja multe (și uneori toate) din masa pe care o vor solicita vreodată, negând cerința pentru o dietă extremă de câștigare a masei. Cu succesul concurenței acum fiind prioritatea nr. . De asemenea, există beneficii cosmetice specifice legate de această practică, cum ar fi pielea mai strânsă, precum și scăderea distensiei de burtă, ambele contribuind pozitiv la aspectul general al BBR. Ca o considerație finală, un plan de dietă mai puțin extins, de asemenea, locații mai puține tensiuni asupra organismului în general.

Pro BB’RS, modele de fitness fizic, concurenți MPD, cei cu o fotografie de imagine aranjată în mod regulat sau alte obligații ale pieței sau oricine altcineva care ocupă o semnificație mai mare în a rămâne slab din orice motiv, cel mai probabil va fi mult mai bine utilizând slab Lean Lean -Garge-uri, deoarece acest lucru le va permite să continue progresele, deși mult mai lent, fără a pune în pericol celelalte obiective scurte sau de lungă durată. În orice tip de caz, metoda pe care o luați pentru a vă construi corpul suprem va fi dictată de prioritățile dvs. Mulți concurenți avansați au mult mai mult de emanat decât doar în creștere a țesutului de masă musculară, precum și, prin urmare, va fi necesar să garanteze căPlanul în afara sezonului IR corespunde imaginii mai mari. Cu toate acestea, atunci când se referă la non-competitorul care dorește doar să devină mari, au oferit high-end-ul de a se putea concentra doar pe câștigarea în masă, precum și programul lor poate arăta acest lucru.

După cum puteți vedea, nu există o metodă „cea mai bună” pentru a obține masa de masă musculară. În timp ce numeroși dintre cei mai buni antrenori de astăzi susțin o abordare a câștigurilor slabe, ar trebui să țineți cont de faptul că, de obicei, se ocupă de concurenți de top-mulți dintre ei își câștigă viața în sport. Circumstanța lor este destul de diferită decât non-competitorul care dorește doar să devină mare. Nu vă conformați orbește împreună cu programul încă unul, deoarece a fost utilizat de un BB’R expert. Concluzia este că fiecare privat este distinct, precum și va fi necesar să se gândească atât la obiectivele sale scurte, cât și la obiectivele sale de lungă durată, înainte de a putea să-și pună laolaltă planul adecvat în afara sezonului.

Depinde de obiective:
Concurenții avansați ar trebui să minimizeze câștigul de grăsime în afara sezonului: mai simplu pentru a păstra masa musculară în timpul preparatării, o dietă mai puțin grea, reduce distensia burtei, corpul are un aspect mai strâns.
Cei care încearcă să maximizeze câștigul de masă musculară ar trebui să nu încerce să minimizeze câștigul de grăsime în afara sezonului: dezvoltă mult mai mult mușchi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.