Unul mult mai mult din boltă – sporturi de luptă amatoare în afara Jurisdicției OAC

adăugând la arhivele acestui site care se adresează procurorilor sportive de luptă în Canada, motivele benefice pentru judecată au fost împărtășite recent cu mine care se adresează acuzațiilor în conformitate Îngrijirea unui eveniment de kickboxing amator.

În cazul nereportat din 2010 (Majestatea Sa Queen v. McNamara), inculpații au organizat două atacuri de kickboxing și au fost acuzați de „organizarea unui concurs profesional sau a unei expoziții de box fără autoritatea unei licențe” în conformitate cu Legea de control al atletismului din Ontario. Curtea a auzit de la Ken Hayashi, comisarul atletic din Ontario, care a mărturisit că nu a licențiat evenimentul, dar a confirmat, de asemenea, că nu are responsabilități în supravegherea evenimentelor amatorilor. De asemenea, instanța a auzit de la președintele Asociației Kickboxing Ontario (o organizație voluntară a sportului provincial) care a mărturisit că organizația lor nu a sancționat acest eveniment.

Instanța a constatat că nu există nicio dovadă că evenimentul a fost „profesionist”, așa cum este definit în statut și absent astfel de dovezi, jurisdicția comisarului atletic din Ontario nu a fost declanșată. Implicit în judecată este că nu a fost necesară supravegherea kickboxingului Ontario, de asemenea, nu a fost necesară în conformitate cu Legea controlului de atletism. În acordarea unei moțiuni pentru non -acțiune și respingerea acuzațiilor, instanța a furnizat următoarele motive:

Ei bine, din actul este clar că profesioniștii sunt persoane care concurează pentru un pariu de miză sau bani publici. Instanța nu a auzit nimic prin probe de la urmărirea penală că Kickboxers, care au fost prezenți pentru cele două evenimente din 19 iunie 2008 și 28 septembrie 2008 au fost luptători profesioniști, autorizați. Nu există dovezi care să concluzioneze asta. Și în cumpărare pentru ca instanța să continue această problemă, ar fi trebuit să fi auzit asta. Și acesta este un element esențial pentru sarcină. Deci, moțiunea de non-costum este rasă. Curtea va respinge acuzațiile.

Puteți găsi o copie completă a motivelor de judecată aici – Majestatea Sa Regina v. McNamara

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

De ce artele marțiale mixte amatori rămân ilegale în Ontariojune 17, 2013 „Legea MMA amatoare”
Ontario legalizează Muay Thai, Kickboxing și gazdă de amatori de luptă Sportsje 15, 2017in „Comisar de atletism din Ontario”
Bugetul din Ontario sugerează că „o gamă mai largă” a sporturilor de luptă se apropie de 12, 2019in „Comisar de atletism din Ontario”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.