Studiu la animale: Cu unsprezece sute la sută mai mult testosteron, precum și cu trei sute la sută mai mult hormon de creștere cu Rubus Coreanus

, există o piață de vinuri înrăutățitoare în Coreea. Nu folosește struguri, cu toate acestea, fructele lui Rubus coreanus, echivalentul zmeurii occidentale. Extractele produselor de risipire din acest proces stimulează creșterea puii, au descoperit cercetătorii de la Universitatea Națională Chonbuk. Extractele provoacă o creștere explozivă a concentrațiilor de testosteron, hormon de creștere, precum și melatonină.
În Coreea există o piață de vinuri în plină expansiune. Nu folosește struguri, cu toate acestea, fructele lui Rubus coreanus, echivalentul zmeurii occidentale. Extractele produselor de risipire din acest proces stimulează creșterea puii, au descoperit cercetătorii de la Universitatea Națională Chonbuk. Extractele provoacă o creștere explozivă a concentrațiilor de testosteron, hormon de creștere, precum și melatonină.

Rubus coreanus conține o serie de compuși de care etnofarmacologii sunt extrem de interesați. Acestea includ quercetina, precum și cianidina-3-ruzidă, precum și ellagitannin, cu toate acestea, de asemenea, Nigaichigoside F1 [Formula structurală 1, în figura de mai jos], precum și Nigaichigoside F2, F2, F2, F2, F2, Coreanoside F1 [Formula 2], precum și suavissimoside [3].

În Coreea există o piață de vinuri în plină expansiune. Nu folosește struguri, cu toate acestea, fructele lui Rubus coreanus, echivalentul zmeurii occidentale. Extractele produselor de risipire din acest proces stimulează creșterea puii, au descoperit cercetătorii de la Universitatea Națională Chonbuk. Extractele provoacă o creștere explozivă a concentrațiilor de testosteron, hormon de creștere, precum și melatonină.
Într -un studiu de cercetare animală din 2008, extractele de Rubus coreanus au crescut concentrația de testosteron la șoareci cu mai mult de un factor șapte. Așadar, abia este surprinzător faptul că Rubus Coreanus este descoperit de asemenea în suplimentele de culturism. A fost o componentă în doza ideală anabolică, produsul PWO al proiectului de azil de masă musculară, precum și în intravolul de rapel al tehnologiei de masă musculară. Exact cât de mult nu este cunoscut cât de mult Rubus Coreanus au conținut aceste produse.

În 2009, cercetătorii coreeni au descoperit că puii cresc mai repede dacă li se oferă extracte de Rubus Coreanus. [Jurnalul coreean pentru știința alimentară a resurselor animale. 2009 29 aprilie (2): 168-77.] Acesta este motivul pentru care cercetătorii de la Chonbuk National University s-au întrebat dacă vor putea utiliza produsele de risipire uscată tip piața vinului ca un aditiv pentru îmbunătățirea creșterii pentru hrana pentru păsări de curte. Produsul de risipire a constat parțial din semințe.

Cercetătorii au furnizat un grup de furaje de pasăre care conțin 0, 0,25, 0,5, precum și 1 la sută Rubus Coreanus pentru o perioadă de 10 săptămâni. Cu cât doza este mai mare, cu atât mai mult au mâncat puii, precum și cu atât au crescut mai repede.

Din păcate, cercetătorii nu au determinat modificările puii în compoziția corpului. Ei au determinat concentrația unui număr de hormoni anabolici, cum ar fi hormonul de creștere, IGF-1, precum și testosteronul, în sângele puii. Impacturile hormonale ale lui Rubus coreanus au fost destul de spectaculoase. În grupul care li s -a oferit cea mai mare doză de Rubus coreanus, nivelul testosteronului a crescut cu un factor unsprezece.

În același grup exact, concentrația de melatonină, precum și hormonul de creștere a crescut atât cu un factor 3, cât și cel al IGF-1 cu un factor 0,4.

Vrem să înțelegem mai multe despre asta …

Efectul subproduselor Rubus Coreanus Miquel asupra performanței, precum și secreția de hormoni de pui încrucișați
Parcul Jae-Hong, Y.D. Jeong, M.R. Hassan, C.W. Kang, precum și Kyeong Seon Ryu

Abstract

Prezentul studiu de cercetare a fost întreprins pentru a investiga produsele secundare de hrănire Rubus Coreanus Miquel (RCMB) asupra performanței, structurii sângelui, precum și concentrațiilor de hormoni de pui încrucișați. Puii încrucișați de sex masculin în vârstă de zi (384) au fost alocați la patru niveluri RCMB (0, 0,25, 0,5, 1,0%) în diete, cu șase replicări având 64 de pui în fiecare tratament. Patru energie dietetică (3.000, 3.100, 3.100, precum și 3.200 kcal kg-1 ME), precum și niveluri de CP (22, 21, 19, precum și 17%), au fost furnizate până la început (0-2 săptămâni), în creștere ( 3-5 săptămâni), creșterea în creștere (6-8 săptămâni), precum și completarea (9-10 săptămâni). Nu s-au observat performanțe considerabile în perioadele de început, precum și în perioadele de creștere, cu toate acestea, creșterea în greutate, precum și aportul de furaje au fost crescute în perioada de finalizare în creștere, precum și în perioada de finalizare. Prin urmare, creșterea totală în greutate, precum și aportul de furaje au fost semnificativ mai mari în grupul de tratament RCMB în comparație cu cele ale gestionării (p <0.05), cu excepția conversiei furajelor. Trigliceridele au fost semnificativ mai mici la păsările hrănite cu 1,0% RCMB comparativ cu cele din controale, precum și la păsările alimentate de 0,25% RCMB (p <0,05). Concentrațiile generale de proteine nu au fost diferite între tratamente, cu toate acestea, concentrația de albumină a fost crescută în tratamentul cu 1,0% RCMB comparativ cu cele ale celorlalte tratamente (p <0,05). Melatonina, hormonul de creștere, precum șiConcentrația de testosteron a fost crescută semnificativ (p <0,05) în tratamentul RCMB decât cel al controlului. Prin urmare, inocularea nivelului de 1% de RCMB în planul dietetic al puii de rasă a părut să îmbunătățească performanța, precum și secreția de hormoni. Între timp, ar trebui să se efectueze studii suplimentare de urmărire pentru a investiga adăugări RCMB de peste 1% în dietele de păsări de curte. Sursă:

Leave a Reply

Your email address will not be published.