6 Sfaturi de creștere în greutate fără a te îngrași

După ce ai citit acest scurt articol, vei fi aplecat câteva sfaturi rapide pentru a începe să câștigi în greutate sănătoasă. Aici sunt 6 moduri simple de a câștiga în greutate fără să te îngrași:

Ebook -ul lui Marc: Ghid pentru începători pentru fitness și culturism

Sfat 1: Mâncarea suficientă calorii de calitate, ai întrebat vreodată pe cineva care încearcă să crească în greutate ceea ce mănâncă? Am făcut. Și răspunsul pe care l -am primit a fost șocant. „Mă mănânc.” Asta a spus el. Doar mănânc.

Trebuie să știți câte calorii pe zi ai nevoie pentru obiectivul tău de creștere în greutate.

Această persoană dorea cu disperare să crească în greutate și de fiecare dată când l -am văzut la sală, avea o scuză cu privire la motivul pentru care nu -i merge pe cale. și de obicei era legată de metabolismul său.

Lasa-ma sa iti spun…

Dacă doriți să câștigați o greutate de calitate, trebuie să mâncați alimente dense de înaltă calitate și suficient. Mai mult … dacă doriți să creșteți în greutate, fără să vă îngrași, atunci veți ridica cu aceleași principii ca și cum ați fi o dietă de tăiere. Alegeți alimente cu calorii superioare atunci când li se oferă o alegere.

În anii mei de experiență, când am ridicat și am câștigat greutate și grăsime, cea mai mare greșeală pe care am făcut -o a fost să nu urmăresc ceea ce am mâncat. Întotdeauna mi -am urmărit dieta când eram într -o fază restrânsă de calorii (asta a fost dat), dar când am vrut să câștig în greutate, am mâncat doar tot ce am putut.

Te -ai simțit vreodată așa?

Pentru a câștiga în greutate, trebuie să mănânci mai mult decât aportul obișnuit de calorii de întreținere, dar nu atât pentru a stoca excesul de calorii și a te îngrași. Și trebuie să mănânci constant.

Acesta ar fi trebuit să fie momentul tău „ah -ha”.

Câștigarea greutății nu este o idee să mănânci totul sub soare. Pentru a crește în greutate, pentru a nu vă îngrași, trebuie să mâncați doar peste ceea ce trebuie să vă mențineți corpul. În acest fel, veți oferi corpului dvs. toate caloriile de care are nevoie pentru a construi mușchi, dar nu îl veți oferi atât de mult, cât de stochează excesul de grăsime.

[Amintiți -vă că orice în exces, chiar și proteine, poate fi păstrat ca grăsime. ]

Cheia este de a câștiga o greutate sănătoasă și de a minimiza câștigurile de grăsime.

Sfat 2: Cumpărături alimentare 101

Dacă doriți să câștigați în greutate, atunci nu aveți dulapuri goale. Accesați bucătăria dvs. chiar acum după ce ați citit această secțiune și aruncați o privire la ceea ce aveți în stoc.

Asigurați -vă că bucătăria dvs. este complet aprovizionată cu alimentele pe care trebuie să le mâncați. Alimentele dense fac minuni pentru a pune greutatea.

Exemple sunt pâine cu cereale integrale, legume precum avocado și cartofi, fasole de rinichi, carne roșie slabă, păsări de curte și pești.

Dulapuri goale = fără creștere în greutate!

Culturismul nu trebuie să rupă banca. De multe ori puteți obține articole în vrac pentru mult mai ieftin decât credeți. Pachetele de ton, curcan, picioare de pui, paste toate sunt articole grozave în vrac, care nu costă o tonă de bani.

Articolele perisabile, cum ar fi fructele și articolele și condimentele încărcate de zahăr sunt de obicei lucruri care costă cel mai mult.

Sfat 3: Planificarea mesei pentru manechine

O parte a performanței nutriției este să mănânci de 5-6 ori pe zi. La fiecare 2-3 ore ar trebui să consumi o masă formată dintr-o proteină slabă, un carbohidrat fibros/amidon și potențial o grăsime sănătoasă.

Dacă doriți cu adevărat să câștigați în greutate, trebuie să mâncați de 5-6 ori pe zi! Și trebuie să fie consecvent. Acest lucru înseamnă că nu s -au sărit de mese.

Mâncarea de 3 ori pe zi plină de slănină și ouă ar fi putut lucra pentru unele dintre legendele trecute, dar probabil că nu vă va face niciun bun.

Menținerea metabolismului ridicat și sistemul dvs. spălat cu azot (proteină) vă va asigura că păstrați tot mușchiul pe care lucrați pentru a vă construi și că consumați o ușoară calorii în exces pentru creșterea în greutate.

Dacă mănânci o cină mare, dar săriți gustări și luați micul dejun ușor, asta face parte din problemă. Creșterea în greutate sănătoasă provine doar de la oameni care sunt consecvenți în alimentația lor și nu omite mesele.

Eșecul de a -ți planifica mesele înseamnă că nu vei mânca suficient pentru a crește în greutate.

Sfat 4: Varietatea de nutrienți este cheia

Se întâmplă cu cei mai buni dintre noi … Ne obișnuim să mâncăm anumite alimente și nu ne înrăutățim. Pentru o dietă în vrac, aceasta poate fi un criminal, deoarece limitează drastic numărul de calorii pe care le puteți mânca. În plus, veți limita nutrienții și vitaminele pe care le veți putea intra. Ambele sunt esențiale pentru creșterea maximă în greutate sănătoasă.

Ți -a spus cineva că nutrienții sunt esențiali pentru creștere?

Sfat 5: Momentul esențial al mesei

Deși ar putea fi acceptabil din punct de vedere social să mănânce de doar 3 ori pe zi, acest lucru nu este acceptabil pentru cei care sunt serioși în ceea ce privește masa musculară slabă, fără a pune grăsime.

Ați auzit toate avantajele nutriției și mâncării performanței de 5-6 ori pe zi, dar citiți acest lucru …

Câștigul muscular de calitate fără a pune grăsime necesită un metabolism ridicat și un număr în exces de calorii.

Pentru a face doar asta, trebuie să mănânci frecvent.

Asta înseamnă de 5-6 ori pe zi (sau mai mult).

Sfat 6: Mănâncă, mănâncă și mănâncă [am menționat să mănânci]

Nu vă simțiți foame?

Mânca. Acum, în cele mai multe cazuri, aceasta este împotriva mișcării actuale, dar în realitate, dacă doriți să vă puneți o masă de calitate, trebuie să mâncați indiferent de nivelul foamei. Mâncarea pe baza stării de spirit nu este PatulH până la creșterea în greutate sănătoasă.

Nenumărați oameni îmi spun că nu pot mânca ca un culturist de 200 lb. Acesta este pentru că nu sunt un culturist de 200 lb.

Odată ce mănâncă mai mult, vor câștiga masa musculară, vor fi și va părea că nimic nu trebuie să mănânce ca un culturist de 200 lb.

Acest lucru nu înseamnă să vă umpleți, să vă bucurați de mâncare sau să vă îmbolnăviți. Înseamnă să mănânci din ce în ce mai treptat în timp pentru a -ți oferi corpul pentru ore de masă mai frecvente. Începeți încet să adăugați mai multe alimente în porțiile dvs. până când v -ați bătut nevoile perfecte pentru creșterea în greutate.

Pe măsură ce mâncați mai multe mese mici, dar frecvente, nu veți simți lucruri și corpul dvs. va deveni mai eficient la digerarea și descompunerea alimentelor.

Toate acestea înseamnă pentru tine este … o rată metabolică mai mare și mai multe calorii!

Cele două taste esențiale pentru a pune în greutate fără grăsime.

:: Sfaturi suplimentare ::

* bea multa apa. Cu mesele și antrenamentele suplimentare, veți dori să vă asigurați că sunteți hidratat corespunzător.

* Implicați -vă într -un program de antrenament în greutate. Construirea mușchiului este o prioritate în faza de volum. Deoarece veți avea multă energie din sursele dvs. de carbohidrați, ar trebui să fiți alimentat și amorsat pentru a obține unele dintre cele mai bune și mai intense antrenamente din viața voastră. Acum este un moment oportun pentru a construi mușchi.

* Limitați -vă antrenamentele cardio. Antrenamentele cardio sunt un instrument. Folosiți -l în funcție de metabolism. Dacă simțiți că nu puneți în greutate, reduceți cantitatea de cardio pe care o faceți. Dacă simțiți că puneți un pic prea multă grăsime, creșteți cardio.

* Luați în greutate săptămânală și măsurători de grăsime corporală. Luând o măsurare săptămânală, puteți vedea dacă greutatea pe care o puneți este grăsime sau mușchi.

Dacă ți -a plăcut acest articol … îți va plăcea:

Ghidul pentru începători pentru fitness și culturism

_____________________________________________ Marc a scris peste 20 de articole și a fost prezentat pe mai multe site -uri web pentru sănătate și fitness. Articolele opinizate și informative ale lui Marc despre culturism, pierdere în greutate și antrenament sunt prezentate în mod regulat pe: www.freedomfly.net

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.