California adoptă testarea neurologică C3 pentru sportivii sportivi de luptă

Actualizare 14 decembrie 2016 – Astăzi am vorbit cu Andy Foster, directorul executiv al CSAC, care a recomandat ca CSAC Cu toate acestea, vor efectua o serie de teste în următorul an, precum și vor studia datele.

El confirmă că CSAC va suporta costul acestor teste.

Baza legală pentru a constrânge deținătorii de licențe să treacă prin testarea C3 se află în art. 18710 al companiei din California, precum și Codul Ocupațiilor, care se urmărește după cum urmează

„La discreția sa, compensația poate achiziționa o evaluare medicală specială care va fi efectuată de orice tip de licențiat, al cărui raport va fi făcut comisiei. Cheltuielile evaluării sunt partajate în mod similar prin compensare, precum și licențiat. ”

Și probabil s. 18711 (iii) care afirmă că „compensația poate avea nevoie de un sportiv sau un concurent autorizat în conformitate cu acest capitol pentru a trece prin teste neurologice suplimentare în care, pe baza totalității recordurilor sportivului sau a concurentului, se pare că sportivul sau concurentul poate fi în pericol de cognitiv cognitiv deficienta.”

_________________________________

La începutul acestui an, Nevada, specificarea compensației atletice a cuprins testul C3 al Clinicii Cleveland, ca parte a licențelor concurenților, precum și a cererii de re-licențiere.

Așa cum a explicat NAC într-o declarație oferită anterior pentru mine „Testul C-3 este o evaluare a funcției neurologice dezvoltate pentru a aduna informații despre echilibrul unui luptător, timpii de reacție, coordonarea mâinii-ochi, precum și acuitatea vizuală dinamică. Timpul general pentru a face testul C-3 este cuprins între 15-30 de minute. Fiecare solicitant ar trebui să se prezinte la Cleveland Center pentru testare înainte de a depune cererea lor pentru o licență. Acest test va fi implementat oficial în lunile următoare. ”

Săptămâna trecută, California specifică programul Comisiei de atletism notează că compensația a trecut prin testul C-3 și, după cum a fost raportat la MixtMartialArts.com, CSAC a acceptat, evident, să îmbrățișeze testul C-3.

Am adresat CSAC pentru o copie a oricărui tip de modificare a orientării particulare care adoptă această cerere, precum și pentru comentarii despre opiniile lor despre motivul pentru care adoptarea acestei modificări a fost un pas în cea mai bună direcție. Voi actualiza această publicație când vor răspunde.

Videoclipul de mai jos este o introducere rapidă utilă în beneficiile testării C-3

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

California se uită la penalități de dopaj până la 40% din Fighter’s Gseen 29, 2015 în 2015 „California Battle Sports Law”
Sancțiunile de dopaj Shlemenko au scăzut – Motivul judiciar complet 21 iulie, 2016 în „Dreptul sportului de luptă din California”
CSAC Audies aruncă lumină asupra licenței Tarverdyan Revocationfebraru 2, 2016in „California Battle Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.