Compania financiară se concentrează pe jucătorii de golf cu Nil Play

Transcend Capital Advisors au anunțat ieri un parteneriat de nume de mai mulți ani, imagine și asemănare (NIL) cu golful amator de 18 ani, Caleb Surratt, clasat în prezent pe locul 29 în lume Clasament de golf amator (WAGR). Surratt a avut șapte top-top-zece în evenimente amatori în acest an și a fost anterior numărul unu de golf de juniori din lume, potrivit clasamentului Golfweek/Junior Golf Board. Un recent absolvent al liceului, Surratt își va continua ocupația de golf la Universitatea din Tennessee.

„Transcend consideră că investiția în creșterea și succesul jucătorilor de juniori de nivel superior este o modalitate de a avea impact asupra viitorului acestor sportivi”, a declarat Brian Gorczynski, partener de conducere. „Cu noile oportunități NIL acordate sportivilor amatori, firma noastră este extatică să joace un rol de lider în acest climat în schimbare și să sprijine o stea în creștere precum Caleb.”

Cetățean al Indian Trail, Carolina de Nord, Surratt este un Rolex Junior All-American și calificat pentru echipa Cupei Ryder Junior din SUA în 2021. El a compilat multe victorii pe parcursul carierei sale de amatori. În luna mai, a devenit primul câștigător din spate al Terra Cotta Invitational, un eveniment de 54 de cazuri de accident vascular cerebral, care combină juniori, mijlocii-amatori și jucători de colegiu. La începutul acestui an, Surratt a câștigat prestigiosul 2022 Junior Invitational la Sage Valley Golf Club.

De asemenea, a avut un an banner în 2021, câștigând campionatul PGA de juniori, Bobby Chapman Junior Invitational și The Western Junior, unde s -a alăturat unei liste de campioni trecuți care include Jim Furyk, Collin Morikawa și Rickie Fowler.

„Sunt recunoscător să transcend că am crezut în potențialul meu și că mi -am ușurat calea viitoare în jocul de golf”, a spus Surratt. „Am avut o vară atât de grozavă până acum și am anticipat că lunile următoare vor fi la fel de îndeplinite. Ajutorul financiar al partenerilor îmi permite să mă concentrez asupra jocului meu și a muncii mele școlare. ”

Surratt a jucat remarcabil de bine în ultimele 12 luni și este actualul lider de puncte al serialului de golf de amatori de elită (EAGS), o alianță a celor șapte „majori ai golfului amatorilor”: Sunnehanna Amator, Northeast Amator, North & South Amateur, Trans Trans -Mat amatori, amatori de sud și amanat recent amatori din Pacific Coast, unde a terminat la egalitate pentru locul doi. Evenimentul final, amatorul occidental, va fi contestat la începutul lunii august. Primii cinci câștigători de puncte câștigă scutiri în Evenimentele USGA, PGA Tour și Korn Ferry Excursion.

El concurează săptămâna aceasta în Campionatul de amatori de juniori din SUA la Bandon Dunes și va fi pe teren la viitorul Campionat de Amatori din SUA (15-21 august) la Cluburile de țară Ridgewood și Arcola din Paramus, New Jersey. Sezonul de golf pentru bărbați de la Universitatea din Tennessee se deschide pe 9 septembrie.

Luna trecută, Transcend a semnat un parteneriat de nume de mai mulți ani, imagine și asemănare (NIL) cu un jucător de amatori de 19 ani, Benjamin James, în prezent, un jucător de băieți de băieți din țară în țară, în funcție de American Junior Golf Golf Clasamentele Asociației (AJGA) și clasamentul de bord de golf junior.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.