Urmați Friday and Foods

Bună ziua! E vineri! Cum a mers săptămâna ta?

A mea a fost grozavă! Săptămâna viitoare este scandalos, deși mă duc la San Fran și New York în 3 zile. Nici nu știu.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Achiever înalt – Recenzie bună de carte ascultă
Achiever înalt de Tiffany Jenkins Review Book. Revizuirea rapidă a noii memorii a vieții duble a unui dependent de droguri. Citiți de autor.

Carte ușoară de ascultat în timp ce alergați, mâncați sau orice altceva fac oamenii.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 6 minute, 12 secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 4
01:21

Trăi
00:00
08:21
06:12

Alergare

Săptămâna aceasta a fost destul de scăzută esențială pe partea de alergare a lucrurilor. Este o săptămână de recuperare post-maraton. Am făcut un 3 miler marți, 8 joi și 3 astăzi – totul într -un ritm lent și ușor.

Mâncând

Iată ce am mâncat săptămâna aceasta:

Sushi aseară la cină. Da.

Am luat un sondaj pe Instagram dacă am achiziționat sau nu acest lucru. Consensul a fost da, dar voi aștepta până în acest weekend, când am oameni în jur, așa că nu mănânc totul.

RUA este o nouă companie de băuturi energetice care mi -a trimis câteva mostre. Este o băutură energetică făcută din ceai și are aceeași cofeină ca cafeaua și 2x anti-oxidanții ceaiului verde.

Pur și simplu Snackin mi -a trimis niște pui sacadat în câteva arome și este atât de bine! Le păstrez în poșetă. Bonus adăugat: SOY Free/Gluten total gratuit – o mulțime de carne de vită are soia sau gluten din sosul de soia.

Urmați vineri …

Deoarece este cam deranjant și jenant, nu o să -ți amintesc bărbaților să -mi voteze zilnic pentru realimentarea echipei – dar poți. Și de fiecare dată când votați 1,00 USD este donat Fundației sportivilor provocați.

Deci, am făcut un buton pe cea mai bună bară laterală ->

Puteți face clic pe asta și votați în fiecare zi/ori de câte ori și aș aprecia cu adevărat. Nu pot încorpora videoclipul aici, așa că faceți clic pe imaginea respectivă dacă doriți să îl vizualizați.

< - Am adăugat și câteva pictograme în stânga sus pentru celelalte pagini de socializare ... RER pe Facebook RER pe Pinterest RER pe Instagram RER pe YouTube Urmați -mă în toate acele locuri, astfel încât să vă puteți îmbolnăvi de mine și veți fi ușurați când voi decide să mă retrag din RER și să -l închideți Și pentru că am declarat că urmează vineri - împărtășește -ți linkurile în comentarii dacă vrei ca Peeps să te urmeze pe blogul tău / Twitter / PO. Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să le alegeți: Ce am mâncat astăzi jurnalul alimentar - Săptămâna de antrenament maraton 4 Ce am mâncat astăzi jurnalul alimentar - Săptămâna de antrenament maraton 4 Ce mănânc într -o zi. Jurnalul alimentar care rulează blogul de antrenament pe blogul 4. micul dejun, prânzul, cina și gustările plus note pe Cât timp trebuie să fie pe termen lung și cel mai bun film de rulare Q&A Cât timp trebuie să fie pe termen lung și cel mai bun film de rulare Q&A Cât timp trebuie să fie pe termen lung pentru o jumătate de maraton? IT Band Sydrome - Cât timp ați decolat de la alergare? Rrca coa Calendar de antrenament de rulare și forță - mai 2020 Calendar de antrenament de rulare și forță - mai 2020 Calendar de planuri de antrenament și de antrenament de forță complet gratuit. Calendar de antrenament pentru alergători pentru mai 2020 cu muncă de forță Ce am mâncat astăzi- Jurnalul alimentar Ce am mâncat astăzi- Jurnalul alimentar Salut! Postarea de check -in -ul Instagram de astăzi este un jurnal alimentar. A trecut atât de mult pentru că am făcut o zi întreagă de mâncare ... dar taxaSăptămâna de antrenament la maraton 4 alergând, mâncând și citit actualizări Săptămâna de antrenament la maraton 4 alergând, mâncând și citit actualizări Săptămâna de antrenament a maratonului 4. Actualizare Disney World Dopey Challenge Actualizare. Jurnal alimentar și cărți de ascultat în timp ce alergați Ce mănânc într -o zi - pentru alergători Ce mănânc într -o zi - pentru alergători Ce mănânc într -un videoclip de un alergător. Jurnalul alimentar de tot ce am mâncat într -o zi mic dejun, prânz, cină și gustări. la care se adauga ⚡ de Sharereaholic .

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.