De ce ar trebui să -ți schimbi rularea

Bună ziua! exact ce mai faci? Sunt extrem de setat în metodele mele LIL atunci când se referă la rularea … Îmi place să port lucruri specifice atunci când alerg, să lovesc trotuarul în anumite ore, să -mi acopăr rutele preferate.

Dar, săptămâna aceasta mi -am schimbat alergarea de două ori. Uită -te la mine făcând ceva diferit! Se simte ciudat la primul rând, totuși îl săpat.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Învățarea dintr -o fugă săracă
Au avut loc alergări proaste – iată exact cum am trecut pe lângă ea, precum și am descoperit din următoarea mea alergare. Sugestie pentru a vă ajuta să fiți un alergător mult mai bun, fiind un privitor neutru al antrenamentelor dvs.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 3 minute, 48 de secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 6
01:19

Trăi
00:00
08:21
03:48

În primul rând, am încercat o cale pe care nu o fac de obicei în zilele săptămânii. Marți dimineață a trebuit să scad un bun prieten la terminalul de zbor foarte devreme. M -am prezentat la casa lor în echipamentul meu de alergare și m -am organizat să mă opresc într -un parc pentru a alerga după scădere. Acest lucru a fost într -adevăr foarte distractiv, deoarece cred că acest parc la fel de mult un loc pe termen lung, cu toate că, în câțiva kilometri, a existat o bună modificare a peisajului.

Mi -am modificat încă o dată calea. Acest lucru a sfârșit ducându -mă pe o stradă extrem de deluroasă. A fost dur! Cu toate acestea, este cam ca o vitamină, precum și excelentă pentru mine, nu?

De ce este esențial să vă modificați rutina de rulare:

1. Siguranță. Nu este cel mai bun concept de a rula întotdeauna în aceeași locație, precum și exact în același timp – mai ales dacă rulați solo. Modificarea în mod regulat rutina dvs., astfel încât să nu fiți previzibil.

Sfat: lasă pe cineva să înțeleagă unde și când alergi, precum și când te vei întoarce. Intrați în practica de a trimite mesaje unui prieten bun sau cineva care ar prefera să nu moară sau să vă răniți pe partea căii când vă întoarceți.

2. Dificultate corpul tău. Când rulați exact aceeași rută/kilometraj/teren în fiecare zi, corpul dvs. este utilizat la el. Dificultatea acelor kilometri, precum și rezultatele pe care le obțineți de la ei lovesc un platou. Este excelent pentru nivelul dvs. de fitness fizic, precum și obiectivele de modificare a drumului, adăugând în mult mai multe dealuri (sau mai puțin în funcție), făcând unele lucrări de viteză pe o pistă, descoperind o cale plată, precum și efectuarea unui tempo …

3. Bate Plictuna. Chiar dacă vă place calea dvs. de rulare regională, puteți toamna într -o capcană de plictiseală dacă nu o modificați de fiecare dată la fel de bine. Evitați acest lucru schimbându -vă calea sau chiar faceți bucla dvs. tipică înapoi.

Schimbați -l, precum și Ford lucrează împreună la un spectacol distractiv, care dificultăți profesioniști să încerce ceva nou pe YouTube. Cassey Ho de la Blogilates este cu adevărat prezentată în acest episod în care învață un intervievator exact cum să conducă o clasă Popiles! Asta m -ar înspăimânta cu siguranță. Cu toate acestea, ieșirea din zona ta de confort te face să te curaj, nu?

Întrebare: Ați conduce o clasă de fitness fizic? Ce fel?

Disclaimer: Ford sponsorizează seria Switch It Up, precum și m -a provocat să schimb ceva în rutina mea de fitness fizic. Toate opiniile sunt ale mele.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

Acesta este motivul pentru care alerg

Acesta este motivul pentru care alerg

De ce alerg. Toți avem diferite motive pentru care rulăm. Cu toate acestea, este incredibil că ne putem conecta cu rularea, precum și cu social media.

Ce implică anularea Boston Marathon pentru rularea – Podcast 125

Ce implică anularea Boston Marathon pentru rularea – Podcast 125

Exact modul în care Boston Marathon a anulat toate alergătoriiîn 2020. Rasa ta va fi virtuală? Îmbrăcând ziua mea lungă, precum și Bo

Durere de picior pentru alergători – Sugestii și resurse pentru accidentări de antrenament

Durere de picior pentru alergători – Sugestii și resurse pentru accidentări de antrenament

cele mai fine site -uri, precum și informații deasupra durerii de picior pentru alergători. Durerea la picior de rulare poate fi tendinită sau o fractură de tensiune. CH

Folosirea unei tranzacții cu mască în timp ce alergați afară

Folosirea unei tranzacții cu mască în timp ce alergați afară

Faceți față cu masca pentru alergare sau mersul afară în timpul focarului de coronavirus. Ghiduri pentru utilizarea unei mască de la CDC. sugestii despre be

Dificultate de rulare distractivă – Octombrie rulează calendarul complet gratuit

Dificultate de rulare distractivă – Octombrie rulează calendarul complet gratuit

Fun Challenge. Calendar de plan de rulare complet gratuit pentru octombrie. În plus, rularea jurnalului pentru a intra în formă, precum și a vă distra.

Întinderea asistată mă face să mă simt fantezist

Întinderea asistată mă face să mă simt fantezist

În general, Body Stretch este un nou serviciu de întindere asistat la Massage Envy – am făcut o sesiune de 60 de minute de cap până la vârful assi

⚡ de Sharereaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.