Telefonul de hârtie solicită declarații „consens” privind concuziunea în sport, deoarece este părtinitoare, precum și lipsa de candor

de dezacord, pot fi că sporturile de luptă, precum și sporturile de coliziune aduc pericol pentru participanți. Lăsând deoparte vătămarea acută pe termen scurt, dintre care cea mai sinistră este cea mai sinistră este deteriorarea sănătății creierului și a sănătății pe termen lung din cauza confuziilor, publică simptome concuzive, precum și CTE.

Unul dintre vizitatorii acestui site vor fi familiarizați cu consimțământul informat. Vorbesc în mod obișnuit despre aceste pericole, precum și despre a sugera sportivii, antrenorii, managerii, secunde, precum și alții incluse pe piață să fie puternic conștienți de agențiile imobiliare ale sănătății pe termen lung și al pericolelor de sănătate pe care le aduc sporturile de luptă cu ele. Acesta este fundamentul implicării informate, precum și consimțământul.

În acest scop, o lucrare utilă a fost publicată recent în Journal of Law, Medicine, precum și principiile care răsună aceste opinii. Articolul scurt susține că declarațiile din trecut „consens” privind concuziunea în sport sunt părtinitoare, nu au candoare, precum și alte deficiențe.

În articolul, intitulat spre complete, candide, precum și declarații de consens mondial nepărtinitoare despre concurență în sport, autorii notează că declarațiile trecute nu au o candoare pe fundalul semnatarilor, nu lipsesc, precum și includerea de voci adecvate, nu au o divulgare adecvată adecvată , lipsește verificarea adecvată, precum și revizuirea de la egal la egal, lipsa de transparență procedurală, sunt reduse pentru a reduce pericolele, precum și pentru a exagera beneficiile implicării, precum și pentru a oferi în cele din urmă o fotografie care „a compromis consimțământul informat. Am sugera, de asemenea, că aceste orientări au evitat practic cu siguranță candoarea necesară pentru ca consimțământul informat să fie total, precum și Frank „.

Autorii se încheie după cum urmează:

Îmbunătățirea procesului de producere a declarațiilor de consens va duce la materiale mai puțin părtinitoare în cadrul documentelor. De exemplu, secțiunea din declarația din 2016 care se dezvăluie de encefalopatie traumatică cronică (CTE) afirmă în mod clar că „literatura de pe sechelele neurobehaviorale, precum și consecințele de lungă durată ale expunerii la trauma recurentă a capului este inconsistentă.” Credem că un rezumat momerespitibil, poate fi citit în schimb „literatura despre sechele neurobehaviorale și consecințele pe termen lung ale expunerii la headtrauma recurentă sugerează motive pentru o preocupare majoră, deși rămâne să fie clarificat.” În mod similar, declarația care „o conexiune cauză-efect nu a fost încă stabilită între CTE, precum și concuziile legate de sport sau expunerea pentru a lua legătura cu sportul” este incompletă: Rezumatul veridic al Amore ar fi putut verifica „Asociațiile StrongStatistice descoperite între între ele CTE, precum și expunerea Srcsor pentru a lua legătura cu sportul poate să nu reprezinte o relație cu adevărat-efect, cu toate acestea, la încercarea actuală, caracteristica acestor asociații la confuzie, prejudecăți sau artefacte nu au fost convingătoare ”. De asemenea, ne-am gândit la o cohortă longitudinală potențială a unei cohorte bine caracterizate, sinusul sine-qua non-stabilirea unei legături cauzale între headtrauma repetitivă, precum și o mai târziu în viață, bolile neurodegenerative nu sunt doar impractice, dar, de asemenea, neetice, în ceea ce privește probabilitatea considerabilă considerabilă a probabilității considerabile considerabile de daune clientului. Întrucât numeroase decenii Asseven pot separa o anumită individuală, precum și apariția indicațiilor neurologice și a amptomelor. Așteptarea rezultatelor, precum și concluzii din studii care au nevoie de numeroase decenii este neetică în lumina probabilității considerabile de deteriorare a cel puțin proporției de somenonzero din orice tip de cohortă sportivă de coliziune. Insporturi cu Bulwark of Science. În secolul înverșunat, consecințele confuziilor au dat controverse publice. Natura acestor leziuni că produc puncte de vedere adversare. Sporturi înrădăcinate în culturile noastre. De regulă, mulți oameni nu le place să -și contemple riscurile. Nu se face niciun fel de daune, spunându -i vizitatorilor că există motive pentru interpretarea interpreției, precum și implementarea liniilor directoare într -o metodă moreprecauție decât centrul de gravitate al unui proces de consens ponderat în mod nejustificat de piețele cu rata de interes economică montată în acest rezultat.

Articolul complet complet poate fi descoperit chiar aici, precum și merită verificat pentru oricine se gândește să abordeze prejudiciul coliziunii, precum și sporturi combative într -un mod sincer, precum și corect.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Consimțământul informat – Ce pot descoperi promoțiile sportive de luptă din procesul de concurență NHL 26, 26, 2013 „Studii de siguranță”
De ce să publicăm consecințe concuzive nu ar trebui să fie înnegrite de UFCMAY 8, 2013 „Studii de siguranță”
Asociația Medicienilor din Ringsul de pe Rings Publicare Declarație de consens pentru Administrația Concussion for Fighters 31, 2018in „Studii de siguranță”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.