6 pași pentru a găsi antrenorul de fitness personal ideal pentru tine

, i -ai văzut lucrând cu alții la sală și, probabil, ai un pal sau doi care au avut succes cu un antrenor personal de fitness. S -ar putea să credeți că angajarea unuia este destul de simplă. Credențe adecvate, verificați. Slotul de timp disponibil care funcționează cu programul dvs., verificați. Taxa pe care ești încântat să o plătești, verifică. Deși poate fi adesea atât de simplu, adevărul este că atunci când se referă la găsirea unui antrenor personal de fitness ideal pentru tine, cu atât mai mult efort depus în căutarea ta, cu atât rezultatele tale vor fi mai bune. Da – la fel ca în ceea ce privește antrenamentul – cu atât mai mult pe care îl dai, cu atât mai mult pe care îl primești. Iată ce este nevoie pentru a găsi cel mai bun antrenor personal.

Primul pas: obțineți -vă real cu obiectivele voastre

Destul de amuzant, acest pas este o mulțime de oameni care sară, dar, în conformitate cu antrenorii profesioniști certificați, este unul important. Întrebați -vă, cum arată succesul? „Pot să spun că voi avea o relație bună cu un client atunci când vor avea obiective definibile, sensibile – și știu că atingerea acestor obiective nu va fi ușoară sau nu se va întâmpla peste noapte”, spune Adrian Richardson, un antrenor profesionist certificat pentru Fitbit Aplicație de instructor. Faceți un moment și vă lăsați clar ce doriți de la acest potențial parteneriat și fiți sinceri cu privire la cât sunteți gata să faceți pentru a ajunge acolo. „Când puteți îmbrățișa procesul și sunteți gata să puneți în muncă, vom avea cea mai puternică conexiune și veți vedea cele mai bune rezultate”, spune Richardson.

Pasul doi: Luați în considerare să mergeți virtual

Este o concepție greșită comună că pregătirea virtuală este ineficientă, dar dacă ați încercat vreodată să potriviți mișcările lui Lea Rouse în aplicația de instructor Fitbit, știți că nu este cazul. „Am auzit că oamenii spun că sesiunile de pregătire virtuală nu sunt grele”, spune Rouse, un antrenor personal certificat și consultant nutrițional, „și le spun pur și simplu că nu au găsit încă programul ideal.” Un parteneriat virtual este o opțiune grozavă dacă programul dvs. nu se aliniază cu timpul unui antrenor local.

Pasul trei: Căutare și studiu

Recomandările, încercările de gimnastică și căutările pe internet vă vor prezenta atât talent local, cât și virtual de formare. Verificarea propriului site web al antrenorului și a canalelor sociale este o modalitate bună de a -și cunoaște și filozofia de fitness. Amintiți -vă, aceasta este o persoană căreia îi veți încredința informații mai degrabă intime, astfel încât mult mai mult vă conectați cu ei de la început, probabil că relația dvs. de lucru va deveni probabil. După ce ați găsit unul sau doi (sau mai mulți!), Este timpul să luați contact.

Pasul patru: puneți -le întrebări

Înarmat cu un număr de telefon sau o adresă de e -mail, iar obiectivele dvs. se limpezesc în minte, puteți să vă adresați cu încredere la antrenorii de pe lista dvs. Veți dori să lucrați cu cineva care își cunoaște lucrurile, așa că confirmați mai întâi acreditările. Asociația Națională de Forță și Condiționare (N.S.C.A.), Academia Națională de Medicină Sportivă (N.A.S.) și Colegiul American de Medicină Sportivă (A.C.S.M.) sunt de renume.

Dincolo de acreditări, veți dori să întrebați despre stilurile de antrenament și ce vă puteți aștepta de la o sesiune. „Întrebați -vă despre orice specialități pe care trainerul le -ar fi putut, mai ales dacă ați fost rănit, vă recuperați de la operație sau faceți exerciții fizice în timpul sau după o sarcină”, sugerează antrenorul de instructor Fitbit. De asemenea, este esențial să știm despre logistică în față, așa că întrebați despre sesiunile de instruire disponibile, locația și taxele.

Pasul cinci: împărtășește -ți poveștile

Dacă vă place cum a decurs perioada de întrebare și răspuns, cel mai bun lucru pe care îl puteți face în continuare este să le spuneți despre voi. Nu numai că acest lucru va oferi potențialului tău antrenor o idee clară despre locul în care sunteți înțelept, reacțiile și acțiunile lor vă vor ajuta să evaluați cât de confortabil sunteți cu ei. Rouse arată clar că istoricul sănătății tale este crucial, „Îmi place să știu despre fiecare durere, durere, vătămare sau accident pe care corpul tău l -a experimentat”, spune ea. „Mă ajută să găsesc și să corectez dezechilibre mult mai rapid înainte de a începe. În acest fel, nu-mi povestești despre operația rotativă a manșetei pe care ai avut-o acum câțiva ani, 20 de minute într-o sesiune de împingere provocatoare. ” Pentru că, ouch.

Pasul 6: Pregătiți -vă pentru succes!

Tu ai făcut-o! Ați rezervat o sesiune de încercare cu un antrenor – CONGRATE! Iată două idei finale pentru a vă asigura că începeți pe piciorul ideal de la antrenorii instructori Fitbit Richardson și Rouse:

Nu așteptați până la prima sesiune pentru a începe. „Faceți un antrenament ușor pe propriul dvs. cu trei zile înainte de sesiunea de antrenament, lucru cu care sunteți confortabil cu o plimbare, o sesiune de gimnastică sau o clasă”, spune Rouse. „În acest fel, primul tău antrenament împreună nu se simte ca un astfel de șoc pentru sistem”, spune ea.

Bea apă, dormi și se concentrează. „Pregătirea corectă cu o seară înainte și în ziua primului tău antrenament este esențială”, spune Richardson. „Asigurați -vă că obțineți un somn și hidratare de calitate, mâncați o gustare mică, purtați haine adecvate și multe importante – concentrați -vă pe munca pe care o facem împreună – nu pe orice altceva care se întâmplă în viața voastră.”

Amintiți -vă, comitând TO, un antrenor personal face o investiție mare în tine. Cheltuiți bani și timp pentru a vă atinge obiectivele de sănătate și fitness. În timp ce o mulțime de te -ar putea ajuta probabil să te încadrezi, găsirea celei mai potrivite este mai crucială atunci când se referă la starea ta personală. Depindeți de intestinul dvs., fiți sinceri cu privire la ceea ce doriți și sunteți sigur că veți îndeplini meciul ideal pentru a face rezultatele să se întâmple. Du -te!

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnostic sau tratament medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă de sănătate sau o afecțiune. Verificați întotdeauna cu medicul înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness.

Kate Holt

Kate Holt este scriitorul de conținut pentru Fitstar de Fitbit. Este un stil de viață și un scriitor de produse, un pasionat de social media și – după o ceașcă de cafea – un povestitor rapid. Fost cetățean al Italiei, și -a început ocupația de scriere traducând scenarii de jocuri video din engleză în italiană, iar acum are multe lansări de aplicații și sute de articole pe blog în portofoliul ei. Ea a condus primul ei maraton în 2009, dar în aceste zile o veți găsi alergând în sus și în jos cu dunele de nisip cu fiii ei tineri din San Francisco.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.