Asociația Medicilor din Ringside organizează o discuție deschisă asupra sportivilor transgender în sporturile de luptă

printre numeroasele subiecte esențiale pe care le -a făcut seminarul anual al Asociației Asociației Medicienilor din Ringside, săptămâna trecută, la Las Vegas, a fost o discuție deschis .

La fel ca numeroase subiecte din sporturile de luptă, nu există un standard de reglementare universală. Cu comisioane diverse metodele lor de la Specif la stat, provincie în provincie, compensații tribale la compensații tribale, precum și în unele jurisdicții chiar și în oraș, în oraș, a produs o șansă de discuții deschis Autoritățile de reglementare în abordarea sensibilă a acestui subiect.

Neurologul sportiv de luptă, precum și medicul respectat de pe ring, Dr. Sethi a oferit o discuție similară la începutul acestui an Asociației Medicienilor din Ringside, unde le -a reamintit autorităților de reglementare, precum și a medicilor, că drepturile transgenre sunt drepturile omului, precum și acestea împreună cu sănătatea și sănătatea și Wellness, precum și securitatea ar trebui să fie prioritare pe măsură ce se iau decizii de reglementare.

Materialele de prezentare ale Dr. Sethi de la începutul acestui an la ABC sunt oferite public chiar aici, precum și merită evaluate pentru toți autoritățile de reglementare sportive de luptă.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Asociația Medicienilor din ring înmuie poziția pe evenimente sportive de luptă online 2, 2020
Neurologul vorbește despre principiile medicilor care servesc ca medici de pe malul ringului 31 iulie 2018 în „Studii de siguranță”
Asociația Medicienilor din Ringside afirmă „elimină” TRT TUE în Battle SportsJanuary 27, 2014in „Dopaj”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.