Kelvin Gastelum acceptă o suspendare USADA de 9 luni pentru a doua infracțiune de marijuana

astăzi, partenerul anti-dopant privat al UFC, USADA, a dezvăluit că Kelvin Gastelum a acceptat o suspendare pentru a doua sa infracțiune a politicii anti-dopaj.

Gastelum a verificat pozitiv pentru THC mai sus permis în limitele concurenței la UFC 244, care a luat locația în New York. El a acceptat o perioadă de nouă luni de ineligibilitate, care a început pe 3 noiembrie 2019, data a fost colectată eșantionul său pozitiv. Pe baza finalizării cu succes a Gastelum a unui program de tratare a medicamentelor, perioada sa de ineligibilitate a fost minimizată cu cinci luni.

New York are idealul independent pentru a penaliza Gastelum. Nu se știe ce consecințe explorează autoritatea de reglementare.

În mai 2017, USADA a anunțat că Gastelum a verificat pozitiv canabinoizii, precum și a acceptat o suspendare de șase luni. Aceasta a fost redusă, bazată pe finalizarea cu succes a Gastelum a unei înțelegeri autorizate de medicamente USADA, precum și a programului de administrare, la trei luni.

Sportivii care utilizează canabisul trebuie să înțeleagă că acum există precedent pentru o scutire de utilizare terapeutică. La începutul acestui an, veterinarul UFC, Elias Theodorou, a făcut istorie, ajungând să fie primul sportiv expert care a fost aprobat un TUE pentru interdicția de canabis în competiție. Sportivii cu nevoi medicale legitime trebuie să verifice această avene a furnizat perioada de timp greu de anticipat pentru a întrerupe utilizarea înainte de concurență pentru a minimiza detectarea măsurabilă la niveluri acceptabile.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Brazilia răsturnă Gastelum TKO câștigă la niciun concurs pentru Marijuanamay 8, 2017
Obstacole legale pentru licența Kelvin Gastelum pentru UFC 206 nonovember 27, 2016in „Comisarul de atletism din Ontario”
Concurentul UFC, Cynthia Calvillo, acceptă suspendarea USADA de 6 luni pentru marijuana încălcare 8, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.