NCAA adoptă nume interimar, imagine, precum și politica de asemănare

, NCAA tocmai a făcut respectarea anunțului:

Sportivii din colegiul NCAA vor avea șansa de a beneficia de numele, imaginea lor, precum și asemănarea începând de joi. Organismele de guvernare din toate cele trei divizii au îmbrățișat astăzi o politică interimară uniformă care suspendează numele NCAA, imaginea, precum și regulile de asemănare pentru toate primirea, precum și actualii sportivi studenți în toate sporturile.

„Aceasta este o zi importantă pentru sportivii de la colegiu, deoarece toți sunt acum capabili să profite de nume, imagine, precum și oportunități de asemănare”, a declarat președintele NCAA, Mark Emmert. „Cu gama de legislații specificate în toată țara, vom continua să lucrăm cu Congresul pentru a stabili o soluție care va oferi claritate la nivel național. Atmosfera actuală-atât legală, cât și legislativă-ne evită să oferim o soluție pe termen lung, precum și nivelul de detaliu care merită sportivii studenți. ”

Politica oferă respectarea îndrumării pentru sportivii, recruții, gospodăriile lor, precum și școlile membre:

Indivizii se pot implica în activități nul care sunt în concordanță cu legislația specifică unde se află instituția. Colegiile, precum și universitățile pot fi o resursă pentru a specifica întrebările legislației.

Sportivii de la colegiu care merg într -o instituție într -o specificație fără o legislație nulă se pot implica în acest tip de activitate fără a încălca regulile NCAA asociate cu numele, imaginea, precum și asemănarea.

Persoanele fizice pot utiliza un furnizor de servicii de experți pentru activități NIL.

Studenții-sportivi ar trebui să raporteze activități nul în concordanță cu specificarea legislației sau a instituției, precum și cererile de seminar pentru școala lor.

„Astăzi, membrii NCAA au votat pentru a permite sportivilor de la colegiu să beneficieze de nume, imagine, precum și oportunități de asemănare, indiferent unde se află instituția lor”, a declarat președintele consiliului de administrație al Diviziei I, Denise Trauth, președinte al statului Texas. „Cu această soluție provizorie în vigoare, vom continua să lucrăm cu Congresul pentru a îmbrățișa reglementările federale pentru a sprijini sportivii studenți.”

În timp ce deschideți numele, imaginea, precum și șansele de asemănare pentru studenții-sportivi, politica din toate cele trei divizii păstrează angajamentul de a preveni plata pentru joc, precum și inducerile incorecte conectate la selectarea pentru a merge la o școală specifică. Aceste reguli rămân în vigoare.

„Noua politică păstrează Adevărul Sporturile College nu sunt plătite pentru joc”, a declarat președintele Consiliului Președinților din Divizia II, Sandra Jordan, cancelar la Universitatea din Carolina de Sud Aiken. „De asemenea, consolidează principiile cheie ale corectitudinii, precum și integritatea în NCAA, precum și păstrează regulile care interzic inducerile de recrutare incorecte. Este important orice tip de reguli noi păstrează aceste principii. ”

Președintele Consiliului Președinților din Divizia III, Fayneese Miller, președinte la Hamline, a declarat că Asociația va continua să lucreze cu Congresul pentru a stabili o legislație națională care va ajuta colegiile, precum și universitățile, studenții-sportivi, precum și gospodăriile lor mult mai bine să navigheze cu numele, imaginea, imaginea precum și peisaj de asemănare.

„Noua politică interimară oferă sportivilor de la colegiu, precum și gospodăriilor lor, un sentiment de clarificare în jurul numelui, pozei, precum și asemănării, cu toate acestea suntem dedicați să facem mai mult”, a spus Miller. „Neceasăm să continuăm să lucrăm cu Congresul pentru o soluție mai lungă pe termen lung.”

Politica temporară va rămâne în locație până la adoptarea reglementărilor federale sau a noilor reguli NCAA. Cu politica nul interimară, instituțiile, precum și conferințele pot selecta pentru a -și îmbrățișa propriile politici suplimentare. Faceți clic aici pentru a avea acces la materiale academice.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.