Fotografii de la BBQ din iulie, precum și laptop nou

Bună ziua! Exact cum a fost weekendul tău? Faceți ceva super distractiv, precum și vesel pentru 4 iulie? Am făcut o mulțime de lucruri – inclusiv să obțin un laptop nou, deoarece vechiul meu începea să -mi spună „O să închid orice tip de zi, precum și vei pierde toate fotografiile pe blog de la începutul timp ” – așa că am scos la fel de bine ca și unul nou. Mi -am târât picioarele mult timp de când mi -e leneș să descopăr lucruri noi. Sunt leneș de multe lucruri cu adevărat – cu excepția alergării.

Așadar, am cerut să -mi dau seama de toate caracteristicile mele de rutină, precum și să -mi configurez lucrurile de pe blog, precum și imagini, precum și setări. Vă ofer doar un cap de cap, dacă ceva este ciudat astăzi, lucrez la asta.
Ultimele mele videoclipuri

Apoi a dispărut – Recenzie de carte
O ascultare excelentă – carte de carte, precum și serii de evaluare a podcast -ului
Apoi a fost plecată de Lisa Jewell – oferită pe cărțile Audible, Amazon sau oriunde se vând.

„Atunci a dispărut” o ascultare grozavă? Iată recenzia mea!

Pentru mai multe recenzii, linkurile, precum și recomandările inspectează Runeatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 4 minute, 20 de secunde

Urmatorul
Recenzie de scurtă durată Athleta.mp4
08:21

Trăi
00:00
08:21
04:20

De asemenea, lucrez la o vizită rapidă pentru a -mi tăia benzile înainte de a le hack. Este posibil ca bretonul meu să crească cu 10x mai repede decât celălalt păr meu ?? Regret de fiecare dată când le -am tăiat, cu toate acestea sunt scăpate de sub control.

Oricum. Chiar aici sunt câteva fotografii din 4 iulie! Voi reveni mai târziu cu alergarea, precum și cu mâncarea, precum și cu repetarea.

Mi -am început ziua cu o alergare, precum și un grup de ciclism a zburat – fiecare călăreț avea două steaguri din SUA pe căștile lor. Le -am văzut pe Paște cu urechi de iepuras pe căști. Exact ce distractiv !! Dacă ar fi să descopăr vreodată cum să călătoresc cu bicicleta fără să cad de o mulțime de ori, m -aș alătura grupului lor!

Am făcut o prăjitură cu cutie de gheață cu prăjituri, frișcă, precum și căpșuni. !

Am avut nachos! Oh, precum și inspectați alergarea, mâncați magnetul repetat de bara de protecție pe care îl au părinții mei asupra încălzitorului de apă. Ele reprezintă pentru RER.

Ben, fratele meu lil, precum și câteva dintre milioanele de câini pe care îi avem …

În altă ordine de idei … Sunt consumat cu documentarul ESPN OJ – altcineva?

Sunt pe a 4 -a parte – este cu adevărat supărător, precum și fascinant în același timp. Ar trebui să discutăm despre asta într -o postare ulterioară.

Întrebare: Care a fost cel mai bun lucru pe care l -ați făcut sau ați mâncat în acest weekend?

Eu: Cred că pepene verde, precum și ananas cu susul în jos, <- tocmai mi-am dat seama că am făcut acel tort, precum și nu am făcut o fotografie cu el! Scriitorul de blog eșuează. Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați cu acestea: Câinele meu trebuie să aibă pentru a merge sau a alerga cu puiul tău Câinele meu trebuie să aibă pentru a merge sau a alerga cu puiul tău Plimbarea câinilor trebuie să aibă. Mi -ai cerut sfaturile de echipament pentru a alerga cu câinele tău - iată o listă a leashelor mele preferate, Col Antrenament pentru seria video Boston Marathon Hold Hello! Antrenament pentru seria video Boston Marathon Hold Hello! Salut! Dețin o serie video numită „10, 000 de mile până la Boston” cu Hyland's Power! Ne respectăm o echipă de Heale Rulând benzi de ceasuri, echipament de antrenament Old Navy, precum și mai multe întrebări Rulând benzi de ceasuri, echipament de antrenament Old Navy, precum și mai multe întrebări Vă răspund îngrijorările din caseta de poveste Instagram @Runeatrepeat! Acoperim RUsubiecte nning ca exact cum să prevină Pizza Giveaway On Run Eat Repetă Instagram Informații Pizza Giveaway On Run Eat Repetă Instagram Informații Acum există o nouă podcast Run Eat Repeat! La fel ca și noua funcție de prietenie care rulează începe cu Kaleena. În onoarea lui „Vic Șampon uscat, sănătate intestinală, care rulează în Canada, precum și mai multe preocupări din poveștile IG Șampon uscat, sănătate intestinală, care rulează în Canada, precum și mai multe preocupări din poveștile IG Salut! Vă răspund îngrijorările dvs. de pe Instagram cu privire la alergare, mâncare, frumusețe, precum și sănătatea și sănătatea intestinului - ce amestec de subiecte noi C Golden Retriever nu -și va lua medicamentul Golden Retriever nu -și va lua medicamentul Golden Retriever nu -și va mânca pastilele. a încercat să -și pună medicamentul într -un hot dog, păsările de curte, precum și el știa! Nici măcar nu va mânca ⚡ de Sharereaholic .

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.