Consiliul de administrație al NCAA al Problemelor privind problemele privind implicarea transgender

cu care respectarea a fost lansată de NCAA ieri:

Consiliul guvernatorilor NCAA, precum și susține fără îndoială șansa ca studenții-sportivi transgenre să se confrunte cu sportul universitar. Acest angajament este întemeiat pe valorile noastre de incluziune, precum și pe o concurență corectă.

NCAA are o politică de lungă durată care oferă o cale mult mai incluzivă pentru implicarea transgender în sporturile de colegiu. Tehnica noastră – care are nevoie de tratamentul de suprimare a testosteronului pentru femeile transsexuale pentru a lupta în sportul femeilor – cuprinde știința în evoluție a acestei probleme, precum și este ancorată în politicile de implicare atât ale Comitetului Olimpic Mondial, cât și al Olimpicului din SUA, cât și al Comitetului Paralimpic. Includerea, precum și corectitudinea pot coexista pentru toți sportivii studenți, inclusiv sportivii transgender, în orice mod de sport. Îndepărtarea noastră de așteptare ca fiind cel mai bun organ de conducere al asociației este că toți sportivii studenți vor fi tratați cu demnitate, precum și cu respect. Suntem dedicați să ne asigurăm că campionatele NCAA sunt deschise pentru toți cei care fac idealul pentru a lupta în ele.

Atunci când se află unde se desfășoară campionate, politica NCAA direcționează faptul că doar locurile în care deținerea se pot dedica furnizării unei atmosfere care să fie sigure, sănătoase, precum și să fie selectate discriminare. Vom continua să analizăm cu atenție aceste circumstanțe pentru a descoperi dacă Campionatele NCAA pot fi efectuate în metode care sunt primitoare, precum și respectuoase pentru toți participanții.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.